С две нови попълнения се сдоби днес Локомотив. Договори с черно-белите подписаха крилото от Словения Дино Мартинович и защитникът Александър Барт, пише marica.bg. На мястото на освободения Бирсент Карагарен бе привлечен Максимович. 26-годишният нападател през последния сезон е играл за родния си Горица. В 41 мача той е вкарал 2 гола. Преди това 2 сезона е бил собственост на италианския Верона, а веднъж е бил под наем на Албинолефе. Играчът е доста поливалентен и може да играе както по крилата, така и като дефанзивен и атакуващ халф.


Разтрогналият преди дни с Грасхопърс Цюрих защитник Александър Барт е поредният “вехт” играч, който ще бъде приютен в Локомотив Пловдив за пролетиня сезон. Французинът, който е женен за българка и има наше гражданство, изигра само 11 мача за скакалците след присъединяването към клуба със свободен трансфер На 12 юни 2015 година.

В България бранителят игра за Литекс и Лудогорец. Към днешна дата Барт е единственият чужденец в българското първенство, който е завоювал 6 поредни шампионски титли (две с Литекс и 4 с Лудогорец). Общият брой на титлите му в България към 2015 г. е 12 като 6 трофея от тях са от купа и суперкупа на България.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    Трепериш ли помак, селски е Полиглотъ,а Сълзъта как ви плакне не истина,великан Командо ряпа да яде

  2. 4
    11

    Като играч на Лудогорец получава прякорите Селски и Селския, като тези прякори са му дадени от съселяните му след като от лятото на 2011 г. до 2014 г. живее в близкото село Гецово.

    Пурко визира това предполагам. 😀
    Едни визат сегашни национали на Лудогорец, други взимат “свършилите” с футбола от Лудогорец. Бат Венци го каза локото е селски отбор със селски треньор

  3. 9
    3

    Супер попълнения. Точно за зоните в които имаме нужда от хора. Браво на Едо и Крушата.

  4. 13
    3

    Барт е сериозно име и много класен футболист. Очевидно в защита ще сме далеч, по-качествени през пролетта. За другия нов тепърва ще коментираме. Едо знае, как и какво да прави! Успех на отбора и ползотворна подготовка!

    • 10
      2

      Не се смей, че един друг с този прякор, който е и болен Локомотивец ви е.а 10 години и даже ви плащаше да си траете!

Коментарите са затворени