26-годишната красавица Лидия Опълченска е дамата, която събра всички погледи на Лаута днес. Те е и носителка на титлата Мис „Вселена Пловдив“. Красавицата проведе днес първото занимание на тима на Локо Пд, като заложи на своята сила – аеробиката.

Лидия Опълченска е завършила „Бизнес и банково дело“ в частен колеж „Едмънд Бърк“ в Пловдив. В момента зеленооката миска учи последна година „Бизнес администрация“ в Европейския колеж по икономика и управление. Твърди, че здравите й принципи и ценностна система са наследство от нейните родители. Майка й е банкер, а баща й е главен елтехник в цигарената фабрика. Важната подробност тук е, че е бивш кросов състезател. Именно от него чаровната му щерка е наследила страстта към адреналина и високите скорости. Харесва всичко, що е на четири колела, стига да е бързо, спортно и яростно. И най-вече моторите.


„Израснала съм по рокерски събори. Като по-малка дори съм участвала в състезания. Скачала съм с бънджита, практикувала съм скално катерене. Но най-голям палеж имам към моторите. Баща ми направи всичко възможно да ме откаже от тази ми страст, защото беше силно притеснен за живота ми. На 18 претърпях инцидент. Отървах се с комоцио, пукнати ребра и няколко изхвръкнали зъба. След този случай мислех, че ще улегна, но и до ден днешен търся тръпката. Трудно утолявам адреналина в себе си“, признава Лидия. Не отрича обаче, че когато се превърне в ежедневие, екстремното препускане изхабява.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  8

  Горкото маце,сигурно са я прьснали от базици за йебане.

  • 4
   3

   Глупак. Еми това са хубави работи, не са бъзици. Йебането.

   • 2
    5

    Ей гей неопределен,за педали като теб е истински рахат ,да си намерят левак като тях!

Коментарите са затворени