Фенове на Ботев и тази година спасиха традицията, като се събраха в Калофер, където почетоха годишнината от рождението на патрона на клуба.

Настане вечер – месец изгрее,

звезди обсипят сводът небесен,

гора зашуми, вятър повее,

балканът пее хайдушка песен!

За поредна година най-младата и дейна част от “жълто-черната” общност уважи рождението на големия ни революционер Христо Ботев и посети родната му

Докато калоферци спазваха традициите и се потопиха в ледените води, близо 30 млади бултраси се върнаха 169 години назад към традициите и корените си и се преклониха пред великия поет и революционер Христо Ботев. Както и през изминалите години политическата прослойка направи крачка назад, за да отстъпи място на момчетата, отдаващи чест на един от стожерите на нацията ни – един идеал непознаващ думата време и по-силен от всичко. Защото знаем, че днес Ботев би направил същото, което сториха и те – просто щеше да ги подмине. Щеше да подмине заекващият зам.-областен управител на Пловдив и всички онези малко останали депутати, за които думата България не означава нищо.

bultras.com

5 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  2

  Къде си караибрахиме, предадоха те еничарите.

 2. 13
  4

  “Пловдив”,като ти гледам”правописа”…….ти си по-неграмотен циганин и от мен!Аз поне си го признавам за разлика от теб !

 3. 8
  20

  Няма ли пак да има календар, много хуабв календар направихме миналя път със знамената Селски Ордър и Беззъб Атак. И какво правят тези цигани в Калофер? Те на училище не са ходили, едва ли знаят кой е Христо Ботев, сигурно си мислят, че е ляво бекче от времето нан великия Димитър Христолов.

  Жалки, жълти комплексари.

 4. 12
  9

  За съжаление, ентусиастите все повече и повече намалят. Топят се като лански сняг

  • 18
   8

   А за още по голямо съжаление,олигофрени като теб се множат като хлебарки….

Коментарите са затворени