Ботев Пловдив ще започне зимната си подготовка на 9 януари без треньор на вратарите, научи PlovdivDerby.com. Както е известно работа в клуба на мястото на освободения Петков Петков се завръща Тихомир Тодоров, който работи за кратко в Нефтохимик. Специалистът обаче ще пътува за Санкт Петербург, тъй като изпълнява същите функции в националния отбор на България до 18 години.

Българският национален отбор до 18 годишна възраст (родени 1999 г.) ще стартира участието си в група “А” на международния турнир “Валентин Гранаткин” с мач срещу Естония на 8 януари 2017 година. На 10-ти януари тимът на Викторио Павлов ще срещне отбора на Таджикистан, а на 12-ти този на Гърция. И трите двубоя от груповата фаза започват в 13:15 часа българско време. На 14-ти януари стартират срещите от четвъртфиналната фаза и мачовете за място в крайното класиране. Финалът на надпреварата ще се проведе на 21-ви януари. Тимът се събира на лагер на 5-ти януари, когато се очаква да стане ясна групата от футболисти, която ще вземе участие в турнира.

На практика утре, новият – стар треньор на вратарите на канарчетата ще замине за лагерсбора в София. Той трябва да се завърне в същия ден, в който Ботев пътува за Турция за лагера си в чужбина, но по всяка вероятност Тодоров ще се размине с тима и ще трябва да пътува за Анталия индивидуално, за да се присъедини към тима.

1 КОМЕНТАР

  1. С треньор или не все ще се мятат като риба на сухо!

Коментарите са затворени