Бившият нападател на Ботев (Пд) и Берое – Алекс Колев ще играе във второто ниво на полския футбол. Нападателят постигна споразумение със Стал Миелец и днес се очаква да подпише своя договор.

Представители на полския клуб са в София, за да финализират сделката. Колев трябва да замине до края на седмицата за град Миелец и да премине медицински прегледи, след което ще започне подготовка за втория полусезон, съобщават колегите ни от Блиц. Договорът на юношата на Левски ще бъде за срок от 6 месеца.

“Бих се върнал с удоволствие в Ботев Пловдив, но за момента нямам оферта от канарчетата. След Нова година ще стане ясно, къде ще продължа кариерата си“, заяви таранът пред пред PlovdivDerby.com малко преди Коледа.

Междувременно бившият вратар на Ботев Пловдив Христо Иванов напусна Монтана. “О, не, нямам оферта от Ботев Пловдив. Други са причините да напусна настоящия си отбор. През лятото имаше вариант да се върна в Ботев, когато селекцията правеше Николай Костов, сега обаче нямам покана от канарчетата. Те имат и прекрасен вратар – Георги Георгиев, който ми е и много добър приятел”, заяви Иванов пред PlovdivDerby.com.

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени