Левски чака от­говор от Майнц 05 и развитие по сделката с Тодор Неделев в близки­те дни. Информа­цията за прегово­ри между двете страни се появи в последните дни на старата година и се считаше, че ед­ва ли има някаква истина.
Пред „Меридиан Мач“ обаче тре­ньорът на „сините“ Елин Топузаков на практика призна, че иска футболис­та в състава си, макар да отказа да навлезе в по-голяма конкретика.
„Тодор Неделев е прекрасен фут­болист, неслучайно е национал. Не мога обаче да ви кажа нищо кон­кретно, защото в крайна сметка той си има клуб, който държи правата му, а и клуб, в който е под наем. Трябва да има уважение, а и на този етап все още няма не­що конкретно, което можем да об­явим“, разкри То­пузаков пред „Ме­ридиан Мач“.
Очевидно обаче от Левски действи­телно ще пробват да привлекат кри­лото. Дали това ще се случи не е ни­как ясно, като проблем може да бъде и фактът, че Неделев е идол на бултрасите и труд­но ще сенавие да отиде в един от най-омразните за Ботев отбори. Ин­тересът обаче е налице.

1 КОМЕНТАР

  1. 7
    18

    Бегай Тоше, бегай с 200 от тоя пропаднал жълт катун.

Коментарите са затворени