Ботев Пловдив са предложили професионален договор на най-големия си талант Крис Добрев, научи PlovdivDerby.com. Двете страни са много близо до споразумение, а контрактът ще влезе в сила след няколко месеца, когато младокът ще навърши 16 години и ще има право да бъде професионален играч.

Междувременно играчът не губи времето си с ходене по заведения и мързелуване по време на паузата. Напротив. Добрев запретна ръкави и здраво се поти всекидневно в един от фитнесите в родния му Бургас, където един от най-добрите треньор по crossfit fitnes  Стоян Петров – Чочо се зае лично с тренировките на играча. Целта пред играча бе трупане на физическа сила и издръжливост, която да му помогне в предстоящите мачове за мъжкия отбор.

Както вече преди Нова година ви съобщихме играчът е силно желан от Лудогорец и ЦСКА. Двата клуба непрекъснато правят сондажи и вдигат офертите си за футболиста, но към момента желанието на играча, с което неговите родители са готови да се съобразят, е да остане в Ботев Пловдив.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  18

  Toй не е ваш талант. Откраднахте го от Бургас, цигани крадливи!

 2. 12
  5

  Да внимава много с храната,че такива боклуци има,че дори за нормалните хора е опасно.Да потърси за диетата на Джокович

 3. 41
  5

  Талантът е налице, сега трябва работа, работа и пак работа, за да не стане като Валери Божинов.

Коментарите са затворени