Бившият голмайстор на Левски и ЦСКА Петър Михтарски поздрави Мартин Камбуров и му можела още попадения. Благоевградската легенда се усъмни в качествата на останалите стрелци в Първа професионална лига.

„Направо се възхищавам на това, което прави Мартин Камбуров. Да е жив и здрав, да продължава да им показва на младите, че не е важно на колко години си, а какво умееш с топката. Другите какви голмайстори са? С по 10 гола на сезон. В това няма нищо майсторско. Да ушият една двайсетица, пък тогава да ги мислим. Нападателите са най-скъпите футболисти в света, защото те завършват усилията на целия отбор“, каза бронзовият медалист от САЩ’94 пред „Меридиан Мач“.

„Любимо мое попадение? За мен няма красиви голове. Важно е топката да се оплете в мрежата. Всички са ми любими. Сещам се за тези с Левски срещу Литекс, когато ги бихме с 4:3 в Ловеч. И тези на Ювентус с ЦСКА. Доста повече трябва да се напъна, за да си спомня за някой от времето на Шпайдела, но и тогава съм вкарвал важни голове“, добави Пи Ем.