Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че за него вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов трябва да е първи в анкетата за “Футболист на годината”. Зума печели приза три пъти (1969, 1972, 1973).

“За мен първи трябва да е Владислав Стоянов. И в националния отбор, и в клуба си той е номер едно. Заслужава най-много. Веднага след него нареждам Мартин Камбуров. А трети трябва да е някое младо момче от Славия, някой от двамата им централни защитници – братята Петко и Андреа Христови. Това е моята призова тройка.

Ако сравните вратарите от мача ПСЖ – Лудогорец, Владо Стоянов е пет класи по-добър от Ареола, който играеше като волейболист. Но понеже е българин, никой не дава оценка, каквато реално заслужава това момче. Що се отнася до Камбуров, смятам, че с поведението си, играта и головете, които вкарва на тази възраст, заслужава много висока оценка. Понеже Лудогорец са модерни и с много класи пред другите отбори у нас, иначе бих предложил и Камбуров за първото място. Но и второто за него ще е висока оценка за това, което прави и за клуба си, както и за българския футбол”, каза бившият национален селекционер пред “Тема Спорт”.