Членовете и ръководството на Сдружение “Обединение за Локомотив” ще се допитат до настоящия шеф на школата на черно-белите, за какво да бъдат похарчени близо 10 000 лева, които са събрани в помощ на ДЮШ. Днес се проведе поредното издание на благотворителната изложба “Черно и бяло” Средствата събрани на издание, както и 6 500 лева останали неизразходени от миналогодишното ще бъдат дарени за нуждите на школата. От Сдружението ще се допитат до Петър Пашев, за какво той иска да бъдат похарчен парите и те ще отидат точно за това, което той предложи. Към парите от продадените картини и скулптури  ще бъдят добавени и средствата събрани от членския внос на Сдружението. Така се очаква общата сума да набъбне на 10 бона, разкриха от “Бъдеще за Локомотив” пред PlovdivDerby.com.

“Тази година се бяхме договори с Митко Джоров, за какво да се изразходят парите, но след като той беше сменен, средствата останаха непохарчени. Те са в сметката на Сдружението и ще останат там, докато Петър Пашев не ни насочи за какво да ги изразходим. С част от парите от миналогодишната изложба през тази година бе организиран международен турнир”, заяви Коце Думанов, който е един от основателите на Сдружение “Обединение за Локомотив”, които преди време управляваха Локо Пд, а след това предоставиха акциите на Христо Крушарски.

1 КОМЕНТАР

  1. Андрейчо вземи научи малко сдруженията – кое е Бъдеще и кое Обединение. Супер професионалист си иначе, само на хвалби…

Коментарите са затворени