Съдебните власти изискаха информация от Интерпол за пловдивчанин, който трябва да отговаря пред Темида за гавра с ученик. Якоб Х. не се яви на първото заседание по делото. Информацията е, че е напуснал страната и живее в Мюнхен, пише “България днес”

Той и приятелите му Веско Трендафилов и Димитър Хорозов са обвинени, че на 29 май 2014 г. със сила лепнали стикер върху челото на ученик от Търговската гимназия в Пловдив с емблемата на противников футболен отбор. Гимназистът бил втора смяна и в голямото междучасие изтичал да си купи закуска. До лавката били тримата обвиняеми, ученикът познавал само Якоб под името Агоп.

Момчето не обърнало внимание на повика. Тогава тримата го издърпали към алеята и го заплашили. “Избирай – или ти лепим този стикер на челото, или ще те бием”, отсекли те. Ученикът се дърпал, защото не искал да има емблема на противников отбор. Издевателството продължило с нареждането младежът да целува знака на отбора по тениската на Димитър Хорозов.

Гаврата била документирана със снимки и видеоклип, който по-късно пуснали в социалната мрежа. Момчето се депресирало и отказало да посещава училище.

1 КОМЕНТАР

  1. 3
    1

    Щом има замесен Агоп, ясно е, че са буфери. ТРИМАТА ГЛУПАЦИ = ТРИМАТА БУФЕРИ!!!

Коментарите са затворени