Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви в ефира на Нова телевизия, че скоро в отбора ще дойде и нов нападател, но все още подробности около тази сделка не се разкриват. Според бизнесмена, сделката си заслужава и затова ще бъде реализирана.

“Ще подсилим нашата нападателна мощ и вариативност още повече. Това го правим, защото сделката е изгодна. В крайна сметка, много пари за селекция няма да хвърлим, предвид факта, че още нямаме оферти за наши играчи, които считаме за подходящи”, сподели Домусчиев.

От откъса, който Нова пусна в новините си, ясно личи, че Домусчиев говори за конкретен футболист, но незнайно защо колегите са решили да скрият името му. Цялото интервю с Домусчиев ще се излъчи в сряда по Диема, което навява на мисълта, че до тогава бизнесменът очаква да е приключил сделката, щом е решил да говори пред камера за нея.

По-рано днес PlovdivDerby.com ви информира, че именно Лудогорец са най-близо до привличането на звездата на канарчетата Жоао Пауло>>>

Междувременно източници от жълто-черния клуб също са на мнение, че предстоящата сделка за кариоката ще е изгодна и за пловдивчани, научи PlovdivDerby.com! Човек от ръководството на Лудогорец същи е потвърдил, че с Ботев се водят преговори за кариоката, които са в напреднала фаза!

5 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    След негрите Гела взе да купува и мангали.

  2. 1
    6

    Тоя се опитва да говори като дон Корлеоне 🙂

  3. 6
    6

    НЕ ВЯРВАМ ГЕЛА ДА Е ЧУВАЛ ЗА НАШИЯ МАНГАЛ

Коментарите са затворени