До късни доби явно ще продължи събранието на Борда на директорите на Ботев Пловдив днес. Вече 4 часа президентът Ангел Палийски и останалите членове дискутират със спортно-техническото ръководство бъдещите си решения. На срещата Николай Киров трябва да даде отчета за свършеното, както и да постави своите искания за това, как и с кого да продължи работата му. Както отдавна писахме Киров иска поне да му бъде осигурен кондиционен треньор. Шефове и треньори дискутират и зимния лагер, който при все по-реалната продажба на Жоао Пауло изглежда ще може да се осъществи в чужбина.

Ботев Пловдив планира да изиграе седем контроли по време на зимната си подготовка. За това информираха източници от спортно-техническия щаб на клуба, пише БТА. Вече са проведени разговори с отбори от Пловдивска област, които са дали съгласието си за спаринги.

Тъй като все още има вариант “канарчетата” да проведат лагер в Турция след Нова година са установени контакти с мениджъри. Те са уверили шефовете на “жълто-черния” клуб, че ще намерят бързо съперници за спаринги в южната ни съседка. Ако все пак от Ботев решат да се готвят при домашни условия, мачовете ще се проведат на терени в населени места край Пловдив, за да се запази в добро състояние игрището на базата в Коматево, където “канарчетата” тренират и провеждат официалните си срещи.

Основният проблем, който старши треньорът на Ботев Николай Киров ще трябва да реши, е този с подсилването на отбраната с поне две класни попълнения и намирането на подходящ заместник на голмайстора Жоао Паоло в случай, че той бъде продаден.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Няколко пъти Крушарски им подхвърля че парите в БГ футбола свършват но манговците от еуфорията около проблемите в Ботев не осъзнават че тяхното предстои.Радвайте се злородствайте ,скоро и вашите задници ще лъснат.

  2. Ава нъли Самуилов стисна юмрука ва да вейба.Ботяф жъ га има,жа има и фистинг!Аѝ кънарьие!

  3. Тихо сельо гледай си септичната яма жълта селска к…а айде канаръ от гомнатево.

  4. 2
    5

    Аз съм ЗА да се закрие клуба и да се започне от регионалните зони! Никакви сливания, обединения, купуване на лицензи и т.н.
    Закривайте и да се почне начисто.
    Гн Палийски, закривайте!

    • 8
      1

      А защо тогава позволи да ви закрият и на ваше място да дойде Велбъжд?

  5. 12
    35

    Взе ми го от устата, баце. Само курви и мастии край Ботев. Да се свършва вече. По-добре да си гледаме Англия, както едно време. Станахме за смях, за резил, мъка, мъка, даже посраните цигани ни се подиграват!

  6. 13
    34

    Закривайте го тоя цирк. Стига мъки за всички нас изстрадалите канари.

    • 38
      11

      ВИЙ ОТДАВНА СТЕ ЗАКРИТЕ МАНГАЛИ. 2001 – ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ. ОТ ТОГАВА ДО СЕГА СТЕ СИ ТАКИВА.
      АКО МИСЛИШ ЧЕ НЕ Е ТАКА – ПОКАЖЕТЕ КУПАТА.
      АМА Я НЯМА, НАЛИ – ЗАЩОТО Е В КЪСТЕНДИЛ, ХАХАХАААА!

    • 26
      11

      Тихо манго, тихо! Недей злорадства, че скоро и вас ще налегне безпаричието

      • 3
        1

        Че защо мислиш че са гъбави с пари?Клошаря ги държи на командно дишане,скоро ще разбереш.

Коментарите са затворени