Звездата на Ботев Пловдив Жоао Пауло е най-близо до преминаване в Лудогорец, научи PlovdivDerby.com от добре осведомени източници. Първото желание на канарчетата е било да го продадат в Турция, но вероятността това да се случи е все по-малка. Към днешна дата играчът е най-близо до подпис с шампиона на България, от където са на финалната права в преговорите си с Ботев Пловдив. По информация на PlovdivDerby.com Жоао също е направил така, че канарчетата да вземат максимално голяма сума за правата му. Според наши източници кариоката вече дори се е договорил за месечното си възнаграждение, което ще получава в Разград. То е почти двойно на това, което футболистът получаваше при жълто-черните. Няма яснота, кога двата клуба ще финализират трансфера. Припомняме ви, че преди 2 дни стана ясно, че Жоао Пауло е удължил визата си за престой и работа в България!

Интересно е, че Лудогорец за пореден път ще налеят свежи пари в Ботев, когато от клуба най-много имат нужда от това. Разградчани пазаруваха сериозно от жълто-черните малко след фалита на КТБ, като взеха в редиците си Анисе и Хамза и по този начин вкараха свежи пари в касата на пловдивчани.

9 КОМЕНТАРИ

 1. Ачо не те ли е срам бе,колко комисионна ще лапнеш ти от тази сделка??????????

 2. 5
  8

  Ачка браво бавно ама сигорна смърт за ботев.

 3. 24
  22

  ако тръгне към рязаните ,значи Сълзата много блажна комисионна ще налапа..ясна е топлата му връзка с Петрича и Томана. Ачка, за тва ли седиш в нашия Ботев?

 4. 9
  40

  Разпродавай. Няма финас. Ще закриваме катуна – ботяф 2010

 5. 12
  35

  Нормално, ние отдавна сме сателит на нашите по-големи турски братя 🙁

  • taka e bratko remzi ,ne otdavna- ami taka sme se rodili,alah da e s nas ,sade loku I smurt za zultiti nevernici

 6. 12
  30

  Ми ние отдавна сме сателит на нашите по-големи турски братя

Коментарите са затворени