Собственикът на 60% от акциите на Ботев Пловдив Георги Самуилов остана на Коледното тържество точно 2 часа. След като бизнеменът влезе в залата в 21:00 часа, той си тръгна точно в 23:00 часа! Самуилов бе изпратен от президентът на канарчетата Ангел Палийски. Двамата бяха във видимо добро настроение след думите на Самиулов пред присъстващите и последвалия почти едночасов разговор между тях.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  7

  УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ. КОМУНИСТ ДО КОМУНИСТА. СРАМ ЗА ВСИЧКИ КАНАРИ.

 2. 10
  9

  Пир по време на чума. Не ви ли есрам, бе мръснициии

 3. 16
  10

  Ачо, ти ли ги пускаш тези сапунки? Да се просълзим ли?

 4. 9
  24

  Браво за декларацията бе канаръ сопот без локомотив не можете да дишате. Ае у гомнатеу.

  • 13
   3

   Къде видя Локомотив споменат в целия коментар ?

 5. 25
  15

  Честито канари , стадиона се започва до 2-3 месеца . Бюджета от лятото ще бъде 4-5 милиона годишно . Някои обаче от по-чувствителните фенове , може да си кажат , не искаме тези пари говорейки за морал . Но морал в днешно време , не съществува или ако го има , то трябва да си най-големият глупак , за да живееш с този принцип . Къде е морала у преименуваният ,,Велбежд ,, ? Къде е моралът от купеното , цяло първенство от ,,Велбъжд,, ? Моралът и честността , отдавна не съществуват и не важат в България , а и по света . Морални ли са всички тези титли и купи във витрините на ,,говедата,, и ,,прасетата,, спечелени при комунизма ? Морално ли е да имаш 20 пъти по-скъпи футболисти от останалите отбори в групата (Лудогорец) и пак на почти всеки мач , съдията да те подпира ? Най -важното е , че ,,БОТЕВ,, ще го има и то по-силен от всякога до няколко месеца и то с чисто нов и модерен стадион .

  • Като не съществува морала в днешно време, дай да ти го напраскам отзад и да не ти пука, какво ще говорят за тебе после, нещастник.

  • Само наивен глупак може да повярва на глупостите ти! Няма кой да дойде в клуб с 50 000 000 лв. задължения! Само за стадиона се искат 30 000 000! Няма такъв глупак!!!

Коментарите са затворени