Четвъртата изложба „Черно и бяло“ ще бъде открита в сряда вечерта. В галерия УПАРК ще бъдат изложени творби на едни от най-изтъкнатите пловдивски художници, а също така на автори от столицата и Варна. Всички те дариха свои работи, които ще се продадат на търг и средставата ще отидат за инициативи, подпомагащи детско-юношеската школа на Локомотив. Изложбата е част от Черно-бялата Коледа и се реализира  от сдружение Обединение за Локомотив. Идеята за нея е на великият Кольо Карамфилов, който лично направи първото издание през декември 2013 година. Незабравим остана моментът, когато Кольо К. Лично облече черна фланелка, а Христо Колев (Бащата) и Румен Жеков нарисуваха на нея бели райета и емблематичният за черно-бялата общност №8.

Атанас Хранов, Камен Старчев, Румен Жеков, Трифон Неделчев, Йона Токусер, Иван Шишков, Калина Мавродиева, Гроздан Илиев (Графа), Юли Таков, Стефан Божков, Ангел Стоицов, Мариета Ценова, Велизар Димчев, Емануера Ковач и разбира се върлият фен на Локо Ангел Каравланов ще бъдат представени на изложбата. Ще има творба и на самият Коло Карамфилов.
Организаторите канят желаещите да посетят изложбата в сряда от 19 часа в галерия УПАРК. Откриването ще започне в емблематичния час 19.26.

1 КОМЕНТАР

  1. 3
    1

    Както винаги чудесно събитие! Поздравления за организаторите!

Коментарите са затворени