Президентът на Ботев Пловдив е преговарял с евентуални нови спонсори за канарчетата по време на бизнеспосещението си в чужбина. Според Меридиан Мач босът на жълто-черните е направил последен опит да спаси клуба. Дали е успял се очаква да стане ясно днес на коледното тържество на канарчетата. Има вероятност и самият Палийкси да се появи на банкета, ако успее да се завърне от чужбина навреме, заявиха източници на PlovdivDerby.com.

Междувременно Иван Стоянов разкри, че на него и останалите трима отстранени от първия тим футболисти за мача с Пирин им е било заявено, че трябва да се явят на първата тренировка на тима, която е насрочена за 9 януари. “За момента съм футболист на Ботев. Друга информация нямам. Казаха ми да се явя на първата тренировка”, заяви Стоянов.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    Те пък в Катар и Дубай по улиците ги раздават парите.. Да се маха това пеевско протеже и да се търсят нови хора в управата. Тия ги видяхме колко могат – стига им 5 години.

  2. 12
    6

    Пришълците от Столипиново са много активни..вместо да си приберат майките и сестрите от магистралата,циганските ибрикчи драскат по форумите.Комплесарска сган от лайнутя не разбират даже че са по-зле и от селско отборче.

  3. 11
    6

    Значи ако Пеевски иска да ни вземе и каже , че веднага започва ремонта на стадиона , прави солиден отбор с класни играчи и вие мижитурки , ще скочите и ще го изгоните , защото бил дебел и участвал в българска партия в която членували и български граждани от турско потекло . Е с такова мислене , на пубертетски наркомани ,, Ботев,, винаги ще бъде слаб отбор с който всеки ще се гаври и подиграва .

  4. 9
    8

    НЕ СЛУЧАЙНО ,,ПИРИН,, ИГРАХА БЕЗ ,,LAFKA,, НА ФЛАНЕЛКИТЕ , СКОРО ЩЕ СЕ ЛЕПНЕ ЛОГОТО ВЪРХУ ЖЪЛТАТА ФЛАНЕЛКА….

  5. 6
    16

    Аллах акбар! НаЩе братя по религия няма да на оставят пак да фалираме!Чаками алтънити и почвами КопнежЪ!И пак ша има за крадене.

  6. 5
    8

    Ами то пари че няма да има ясно,ама ако не дойде довечера на банкета,да прати поне сълзите по DHL .

  7. 11
    17

    А , ЗАЩО НЕ И ПЕЕВСКИ ? КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН Е ПЪЛЕН КОМПЛЕКСАР , ПОДОБНО НА РАСИЗЪМ . ВСЕ ЕДНО ДА НЕ ИСКАМЕ В ОТБОРА КОСОКО И ЯЯ , ЩОТО БИЛИ ЧЕРНИ . А ТО Е ЯСНО И КОИ НЯМА ДА СА СЪГЛАСНИ , КРАЙНИТЕ УТРЕПКИ КОЙТО НИ ДОКАРАХА ДО ТОЯ ХАЛ . ПАРИТЕ НЯМАТ ЦВЯТ И МИРИС И СА ДОБРЕ ДОШЛИ ОТ КЪДЕТО И ДА СА .

    • 3
      15

      Ава кой жъй против Пеевски ба да тейба? Парата жъ га дава ли и ний жъ умиргами за него и майка му ба да вейба !

  8. 7
    17

    Да е жив и здрав Пеевски! Само той ви е надеждата. Ама пък всичко ще ви се върне тъпкано дето плюхте по Локо и Левски… Ще си умра от кеф ако свинята се съгласи! хахаха ще ви сравним със земята хахаха!!

    • АКО ИМА ОТБОР НА КОЙТО ТРЯБВА ДА МУ ВРЪЩА , ТО ТОВА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КЮСТЕНДИЛСКОТО ИЗЧАДИЕ …..

  9. 29
    15

    Гледам, че много го плюете Палийски, но кой друг направи нещо, за да потърси хора, които да рекламират или спонсорират отбора? Със сигурност е допуснал много грешки, но той е човека заради, който Ботев все още го има. А тук типично по български трябва някой да се обвинява. Защо никой не излезна и не каза, аз имам такива идеи, ще управлявам по-добре, зад мен стоят тази, тази и тази фирма. Осигуряваме такъв бюджет, ще направим това и това за следващите 2,3-5 години. С времвто се превърнахме в най-мрънкащата публика. А действия никакви. Само бойкоти. А къде сте вие? Срещу Пирин нямаше и 500 човека! За кой да го правят тоя Колеж? Нито банка ще отпусне кредит, нито инвеститор ще намерим като не можем и 3000 души публика да поддържаме. Не е нормално след 3-4 загуби на базата да няма никой. Това е нормално и характерно за отбори без традиции като Литекс и Лудогорец, но не и за Ботев. Ама, ако сме играели на Колежа щяло да има повече публика. Ок. Но за отбор като Ботев, на базата не трябва да има и едно непродадено място.

    • 15
      9

      Според теб публиката е виновна за състоянието на отбора а Палийски е голям герой,така ли?Този “филм”вече сме го гледали!Палийски и сие нямат качества да ръководят “Урожай”Стрелци,камо ли голям отбор като “Ботев”Пловдив!!!

  10. 11
    20

    Шейх Маджибур Ал Ебан – собственик на Ботевъ 2010!

  11. 7
    12

    Ава дано да са върни с парата ,чи кой жъ плаща банкета ба да вейба

  12. 28
    15

    Чакаме речта на Палийски. 100% ще лъже и маже като миналата коледа. Кога ще кажат истината тези хора. Да знаем реално какво се случа

  13. 23
    29

    С последните пари на клуба е отишъл на почивка в Дубай и ни лъже пак че търсел спонсори, няма такива наглеци.

  14. 26
    34

    Дано с Делян Пеевски да се разберат,иначе пак фалит !

    • 8
      1

      Затуй пък ето края на черно белия цирк-“собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Кратко и ясно.

Коментарите са затворени