“Ботев е подсигурен за следващите няколко месеца. В тях ние трябва да намерим решение за бъдещото на клуба. Нека всеки ботевист, който има възможности и контакти да помогне с каквото може.” Това заяви президентът на Ботев Пловдив в традиционната си реч, с която бе открит Коледния бал на жълто-черните.

28 КОМЕНТАРИ

 1. 10
  4

  Коматевци са подсигурени на декември, януари и до средата на февруари. Подготовката ще си е на село, нови играчи няма да се привличат, ръководството ще си е старото! Честито!

 2. 4
  9

  Много комплексирани хора от вечно-по малкия отбор на Пловдив оживено и със обичайната злоба и завист налазват темите на гранда на Пловдив….

 3. 14
  21

  Малцинството, дето ебе майките си, сестрите и братчедките до 9-то коляно е в истерия, че ще ни има! Тяхното Локо отдавна е закрито и сега са Велбъжд на “Лаутджамия” под фалшивото име Локомотив.. Впрочем – купувам CD с 80 годишнината на “клуба” – плащам 1 млн. евро.

  • 13
   9

   Ами вие не сте ли закрити бе паун ? Сопотското недоразумение ще бъде закрито и след това пак ще се роди някво гмо изчадие

   • 7
    2

    ЩЕ!!!Това най ви харесвам, всичко Ще!!База,ще,школо спортно,ще,стадион,ще.Ся и Ботев щял.Дейба и нещастните.

   • 3
    7

    Е няма да е ГМО като кюстендилският навлек де.

  • 12
   9

   Ще ви има бе, цървул, не притеснявай! Единствено няма да изчезне селският манталитет и безнадеждната ти безмозъчност.

  • 9
   3

   Мършо,аз плащам 2 лева да видя документ от учредяването на ПОМАКЪ 1912

 4. 6
  13

  nazdrave kanariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. 7
  12

  nazdrave kanariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. 20
  19

  Истината е, че и Самет паша се отказва!!!Казал е на червенобузестия, че е осигурил издръжката за още 2-3 месеца и след тях спира кранчето, затова да си търсят нов собственик през това време.Просто жълтите сами си го наковаха, като се опитаха да се направят да изглеждат, като нашите тартори! То хубаво, ама нашите, като правят нещо го правят с акъл! Жълтите не познаха пред кого да се правят на страшни.Чандъроглу бейм веднага им показа ., къде им е мястото и скоропостижно бултрасите заеха обичайната им поза – партнер т.е. надупени, но нищо имат опит.Не става само с лапане, жълтури, иска се и акъл!

  • 11
   14

   Кажи как се дупите на Крюшо, не може и копче да му кажете, прави каквото си иска. Не се правете на смели черни подлоги.

  • 7
   7

   викаш поза “партнер” сме заели, а? ти си олицетворение на циганската същност и присъщата й неграмотност.

 7. 22
  6

  ИМА ТРЕВОГА ЗА ЦУНАМИ,АЧО РАЗРЕВА ЯКО ПОМАЦИТЕ И МАРИЦА ПРЕЛИВА…

 8. 16
  11

  БАТ АЧО МЕ РАПЛАКА.ПОСКАМ САЛЗА ЗА НАШ БОТЕВ.

 9. 15
  9

  С парите от Тв правата ще я закърпим 2,3 месеца. Ами после. Ачо вън некадърник. Само лапате мръсници. Съсипахте Ботев.

 10. 25
  21

  Познах, че Ачо сълзата ще произнесе “оптимистично” слово.
  Абе палячо вземи се скрий.

  • 10
   11

   ей,мангал мръсен марш в кофите за боклук веднага.Дейба и буферската напаст под всяка тема на Ботев трябва да си отворят миризливите усти.Радвайте се на новата си черна перла и напуснете темите за БОТЕВ

 11. 27
  26

  Благодарим Ви,г-н Палийски,че правите всичко за любимия отбор на пловдивчани-Ботев.И дано съумеете през новата година да намерите изход от лошата ситуация с отбора в нашите сърца и стадиона.
  Неще умре една любов-БОТЕВ Пловдив.Аййй канарии

 12. 26
  22

  Недоклатените ибрикчии от маалата пак наскачаха от казаните..циганска работа

 13. 27
  47

  Браво Ачо,къпи ги яко помаците,ще се спукаме от смях с ЦИРК коматиу

 14. 22
  36

  Хахаха,Ачо сълзътъ,подсигурен,колко да е подсигурен сичкото мангал,помак и клошар е подсигурен за следващити два месеца,а лагера ще е в Мадан при фризьоръ…

Коментарите са затворени