Бразилската перла на Ботев Пловдив Жоао Пауло е трансферна цел и на Партизан Белград. Това става ясно от видео публикувано във видео канал в youtube, поддържан от сърбин. Отделни трансферни спекулации свързват името на Жоао с Левски, Лудогорец и тимове от Турция.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 10
  2

  Гледам надолу,столюпеновци са се активирали.Що не коментирате предстоящият галактически трансфер на гонения от всякъде манго? А?Или базите в Гувидарци и Строево?Или опита на пираткаджията да си присвои Векта? Ъ?

 2. 9
  2

  4″мнения” , всичките на комплексирани мургавелковци!Жалки сте!

  • 1
   6

   И това го казва един от най-дейните жълти тролове-хейтъри! Не ви харесва нали, ама вие като идвате да серете злобливите ви жълти лайна в темите на Локомотив не ви прави впечатление, що ли?!Ние даже сме много меки с вас в момента, защото приоритет на нас е да си гледаме в нашия двор, и да си разрешаваме проблемите сами.Троленето и хейтването а запазен патент на злобливия ви и завистлив жълт манталитет.Писали 2-3ма локомотивци и много се обидихте.Ако ние бяхме в момента на вашето място щеше да има поне 40 жълти злобни коментара срещу нас.

 3. 4
  14

  Очаквано глупостите заваляха! До вчера говеда, турци, лудогорци? Днес, Партизан? От утре “желаещите” ще заприиждат от най- мощните първенства в Европа и доста именити клубове::::)))))……..накрая манго ще си остане на село!

 4. 3
  13

  Не сте разбрали! Видеото е публикувано от чистача на тоалетните на Ювентус, който е ром от аджисана, а майка му е върла фенка на Боталик, към който се е запалила от мъжа и, Исмет от Маноле!…….

 5. 9
  22

  Аз четох интервю на Зидан, че го искал в Реал Мадрид , за да засили нападателната мощ на “белия балет”!

Коментарите са затворени