В Ботев (Пд) все още няма яснота къде и кога ще се проведе зимният лагер на тима.Очаква се това да се изясни през следващата седмица, когато се събират шефовете на клуба. Те ще обсъдят ситуацията в Ботев, която не е добра с оглед на недостига на средства, твърди БТА. Продължават разговорите с бизнесмени, които да помогнат на “канарчетата” в тази тежка ситуация.

В същото време бразилските “перли” на жълто-черните Жоао Пауло и Филипе Бризола си извадиха визи “D”, които им осигуряват безпрепятствен престой в България за следващата година.Това стана в българското консулство в Истанбул. След това двамата футболисти заминаха за родината си. В турския мегаполис те бяха придружени от мениджъра на Ботев Асен Караславов.Към голмайстора на Ботев Жоао Пауло има интерес от турски и български отбори, но на този етап няма конкретно развитие около негов трансфер. В случай, че не бъде продаден, той заедно с Филипе Бризола ще започне подготовка с Ботев на 9 януари следващата година.Тогава ще стане ясно и как ще се процедира с третия бразилец в “жълто-черния” тим – защитникът Рафаел до Соуза, който заради травма и последвала операция не игра през есенния полусезон.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    9

    Една сълза се спусна по червените бузи на Ачо , Ачо сълзата.

  2. 20
    9

    Айде сега ония олигофрени, които прогониха Митов и Чандъров, да извадят пари и да издържат отбора!
    Къде сте бе скапани олигофрени? Защо се криете, като мишки по дупките?

  3. 12
    13

    Я съм Мюмюн бизнисмиен от помаклъка,що нима търсите ва ,жа дам 1000алтъна на любимия цирк-Ботефь

  4. 12
    12

    НЯМА КОЙ НОРМАЛЕН БИЗНЕСМЕН ДА ДОЙДЕ В БОТЕВ, ЗАРАДИ МИЛИОНИ ДЪЛГОВЕ ОСТАВЕНИ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, КОИТО СЕ ПАЗЯТ В ТАЙНА ОТ РЪКОВОДСТВОТО. ПОЛОЖЕНИЕТО Е КРИТИЧНО. ОБМИСЛЯ СЕ ВАРИАНТ ЗА НОВ ФАЛИТ НА ТОВА ДРУЖЕСТВО И ЗАПОЧВАНЕ НА ЧИСТО, ТОЗИ ПЪТ ОТ ЗОНИТЕ, КАТО ЛОКО СОФИЯ.

  5. 10
    8

    АнгИлЙе, аз съм гУтов вИднага да дойдЪ дЪ ви помагЪм. Аз щИ давЪм пЪритИ, а ти щИ управляаш, кактУ дУ сИга, някУй да даа паритИ, а ти дЪ ги арчиш за глупУсти и пУлУвината дЪ ги крадеш. Сега като се замисля аз колкото пари давам нула (0) и твоите управленски качества и те клонят към нула (0). Имам предчувствието, че двамата с тебе ще сме си идеалната двойка. И ти си от село, както и аз. И ти си прост, лъжец и си пълен мошеник, като мене. И ти си селски инат, като мене. И ти им трупаш дългове, като мене. И ти ги съсипваш, като мене без да го осъзнаваш. И май и ти ще свършиш, като мене.

  6. 10
    4

    Сериозно ли си извадиха визи в българското консулство в Истанбул?А стига ве!!!!В БГ не дават ли? ?

Коментарите са затворени