“Няма, как да не съм щастлив. Щастлив съм, най вече заради децата, които ще се върнат там, където израстнаха.”

Така собственикът на футболният клуб Векта Петър Никленов коментира решението на съда да бъде върнат във владение на базата си, от която бе изгонен. Припомняме ви, че пловдивските магистрати от Окръжния съд върнаха на Петър Никленов стадион „Векта“. Община Пловдив е осъдена да плати разноските по делото, които възлизат на 67 000 лева.

“Стана така, че вместо да ни навредят, те ни изписаха очите. Аз съм човек ходил в казармата и ще спазя всяка една точка по устава преди да се върнем на стадиона ни. Не съм стъпвал там, от както бяхме изхвърлени по незаконен начин. Болеше ме много и не исках да ходя там. Не знам в какво състояние е базата и дали ще я намерим, както я оставихме. Бяхме изхвърлени от там незаконно от бандата на ГЕРБ и Тотев. Това беше политическа репресия срещу нас. На първа инстанция в Районния съд спечелиха, защото оказаха натиск. Един съдия, по скоро чиновник, се поддаде на натиска. За наше щастие забравиха да окажат такъв на последна инстанция и съдиите отсъдиха това, което е кристално ясно, а именно, че нашето място е там и ние не сме извършили никакви нарушения. В действителност срещу футболния клуб няма нито една заповед издадена от общината. Това е и целия парадокс. Има една заповед срещу Векта ООД, която фирма обаче няма нищо общо с клуба. Вие виждали ли сте аз на стадиона да продавам бензин? Говорил съм с Кацарски и съм му казвал, че когато между две страни има делба и спор за владение, не може единия да бъде изхвърлен от там, докато няма решение на съда. Той ми се смееше. Просто решиха по най-мутренския и безпардонен начин да ни изгонят от там Пристигна една банда и ни изхвърли точно, както мутрите изхвърлят собствениците на фирми, за да им вземат бизнеса. Сега данъкоплатецът, аз и вие, ще плащаме за наглото им държание. Така ще е, докато не се събудят гражданите и не ги изхвърлят с камъни от Общината.  Защото те се държаха изключително нагло и ми се смееха в лицето. Не искам да коментирам Локомотив Пловдив и дали те участват по някакъв начин в това нещо. Всеки участва и действа само, както сам прецени. Аз съм имал разговори с г-н Крушарски на темата. Той ми е казвал неговата позицията, но след това, кой и как го е съветвал, аз не знам. Локомотив Пловдив изиграха последния си мач на игрището на Векта, това мога да кажа категорично”, заяви г-н Никленов пред колегите от Glas.bg.

“Преди отново да влезем във владение, ще дадем пресконференция, на която ще разкажем всичко с детайли. Естествено, че ще съдя Общината”, завърши той.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    7

    Никленов, я кажи пак колко обичаш локото. Как мрaзиш жълтите . Как като видеше някое от твоите момчета с жълт екип или жълти мaрaтонки и го гонеше от тренировкa. Сегa твоето любимо локо нaчело с общинския Узунчето ти го сложи два кaтa .

  2. 5
    10

    Никленче злобно, а помниш ли в съда как един ботевист ти еба майката. С макарите ти го тури, та еба в селската храчка!

  3. 12
    3

    Майка си дейба циганска дейба, таман се бях уредил по цигански с. Аза на готово а то…… каква стана тя?! Важното е, че в Говедарци всичко е ОК а и Скутаре си е супер!

  4. 20
    1

    БРАВО НА НИКЛИНОВ , СЕГА СЪД И ЗА ТОТЕВ И ИСКАНЕ ЛИЧНО ТОЙ ДА ПЛАТИ И СУМАТА ЗА НЕУСТОЙКАТА , КОЯТО ,,ВЕКТА,, ЩЕ ПОИСКА ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ОТ НЕЗАКОННОТО ИЗГОНВАНЕ ОТ БАЗАТА . ТОТЕВ БОКЛУК – ПОДАВАЙ ОСТАВКА , ДОКАТО РАБОТАТА НЕ Е СТАНАЛА И ОЩЕ ПО-ДЕБЕЛА И С РАЗКРИВАНЕТО НА ДРУГИТЕ ТИ ДАЛАВЕРИ ….

  5. 13
    6

    Аууу….някой бежанец май е искал вместо да прави база,да вземе ,по точно да открадне готова?Аууу че манговска работаааа.Никленов,я разкажи какво се случи,че да ги емне обществеността!Стига с тия бежанци,да си ходят у тях!!!

Коментарите са затворени