Тежките във финансово отношение дни, съвсем скоро може да останат единствено неприятен спомен за Нефтохимик. Клубното ръководство води разговори с един от мастите бургаски бизнесмени за евентуално спонсорство. Става въпрос за Сава Чоролеев, съобщава KotaSport.com.

Името на потенциалния финансов благодетел на „шейховете“ е отлично познато в Бургас. Чоролеев е собственик на фабрика „Победа“. Бизнесменът има хотели и е концесионер на различни плажове. Той е със сериозна роля в строителния бизнес. Докато Румен Чандъров беше собственик на Ботев (Пд), Сава Чоролеев също осигуряваше финансов ресурс на „канарчетата“. Преговорите между него и отговорните фактори в Нефтохимик са в напреднала фаза. Очаква се в най-скоро време да има и окончателна яснота, дали Чоролеев ще започне да подпомага финансово бургаския клуб.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    А с Пеевски до стигнаха преговорите за Ботев?

  2. 10
    10

    Никой неще на село при коматевци!
    Кой луд ще инвестира в отбор с 50 000 000 лв задължения, в отбор, който е, като каца без дъно, колкото и да наливаш все изтича, а феновете им искат да са на заплата и да дават наклон на ху@ на собствениците!

  3. 9
    3

    Ще цъфнат и ще вържат с тези нефелни плащачи!

Коментарите са затворени