https://www.youtube.com/watch?v=I2l-W4RyJUEВидео с трима млади футболисти, които участват в оргия с ученичка, публикува TrafficNews.bg. Покъртителните кадри се разпространяват по-бързо от вирус по телефоните на пловдивските тийнейджъри. На него се вижда как тримата млади спортисти правят групов секс с руса девойка из коридорите на известен пловдивски хотел В ЖР “Тракия”.

От кадрите ясно се вижда, че момичето е във видимо нетрезво състояние, а през това време двама от младежите се забавляват с нея, а третият позира до тях.

TrafficNews.bg разкрива

, че тримата младежи са на по 17 години и са футболисти във водещите академии под тепетата. Момичето пък е на 15 години и възпитаничка на пловдивско школо.

Видеото е снимано преди няколко месеца, като е едно от трите, което обикалят телефоните на учениците в Пловдив. Другите две видеа са от стаите на хотела, на които и тримата млади футболисти участват в оргията с 15-годишното момиче.

Младежите играят редовно във формациите на своите тимове в юноши- младша възраст, а единият от тях е брат на известен вратар, минал през някои от най-силните клубове у нас. Момичето пък е популярно сред тийнейджърските среди под тепетата, именно с фриволното и предизвикателно поведение.

Според колегите от Трибуна Пловдив единият от участниците в оргията е талант от школата на Локомотив Пловдив, който дори е бил на проби в Англия.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Дайте линк да ги видим тия убавци що за стока са

  2. 5
    1

    Поредното малко курвоазие на града ни ! Браво за което!

  3. 3
    1

    I taka da e ,tova kakvo vi zasqga s,kato zapochnete da se chudite i da umuvate see1 estanalo golqmo chudo, horata nqma kakvo da qdat i kude da sput , nikoi ne mu pravi vpechatlenie a na takava postupka vsichki se vklucgvat s glupavi komentari , i vmesto da gi sochite s prust POGLEDNETE S VAHITE DECA TE NE SA PO DALECH OT TQH. VSE PAK MLADITE GRESHAT

  4. Искайте после футбол и свестни момичета. Картинката е отвращаваща. А тая била “известна” в тийнейджърските среди. Трагедия. На 15 с трима (не мисля да предполагам досегашната бройка), на 22 с колко наведнъж?
    #БГРеалност

  5. 9
    4

    Абе редакцията, като е на 15 години момичето, как не ви беше срам да слагате каквито и да е снимки… малко акъл се иска..

Коментарите са затворени