Вчерашният ден (14.12) бе белязан от равенството на Локомотив със Славия (1:1). Късно вечерта станахме свидетели на нещо необичайно за локомотивската общност. Вместо анализи на играта на Мартин Камбуров и компания, сайтовете ”гръмнаха” с видео, в което участват двама юноши от школата на Локомотив.

Видео, което ясно погазва ценностите и престижа на клуба.Ценности, предавани от поколение на поколение.  Престиж, които е граден в продължение на 90 години.

Тези юноши на клуба вече не са част от Локомотив Пловдив.

Цялото ръководство на Локомотив осъжда постъпките на момчетата и заявява нулева толерантност към подобни бъдещи постъпки, които уронват престижа на клуба!

7 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  1

  а бе малоумници ми сегс им е времети ако не чукат ще ги изкарат пендели.ако момичето е било ИЗНАСИЛЕНО това е друго но на нея и е било хубаво на младежите също .значи малко е прибързано да ги гониш от клуба за такава работа .май искате да се друсат и боцкат с инжекций.нека се радват докато са млади.незнаех че да правиш секс по взаимно съгласие е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 2. 4
  7

  Недейте ги бе , деца са още. Приискало им се – сега им е времето.
  То и на мен ми се иска, ама ми мина времето. Пък и на моя Асан – хептен.

 3. 6
  1

  е , по-ли е хубаво да праскаш че.ий? нека са таковат децата

 4. 4
  5

  Донякъде си прав,ама все пак още са деца.Освен това не им прави чест на всички медии включително и на тая да пускат клиповете,а ръководството на локомотив можеше да ги подкрепи а не да ги гони.Само питам ако на Камбура клиповете излезнат и него ли ще го изгонят,защото има такива .

 5. 10
  8

  Ае, ний циганите сме такива -много няма дисциплина и ако има чалъм да ебнем братовчедките си и сестрите – праим го.
  Саде Локото!

Коментарите са затворени