Играчите на Ботев Пловдив показаха, че са крайно решени да спечелят последния си официален мач за календарната 2016 година – домакинството срещу Пирин Благоевград от 19-ия кръг на Първа лига.
В последно време пловдивският клуб изпитва много трудности – първо четирима основни играчи бяха отстранени заради слабо представяне, а малко по-късно президентът Ангел Палийски призна, че “жълто-черните” са в състояние на финансова несигурност.
Футболистите на Ботев се събраха в кръг преди началото на срещата с Пирин и дълго време се надъхваха, за да се реваншират пред феновете си за последните резултати.

1 КОМЕНТАР

  1. 3
    1

    Честита победа на всички Ботевисти.Вижда се,че когато искат могат да играят,за жалост това първенство е толкова скапано и корумпирано,че истинските мачове се броят на пръсти.Вижда се,че има хляб в младите.Дано Палийски и Самуилов съумеят да да намерят изход от тежката ситуация дори ако трябва да играем само с юнуши.И най-важното да си пожелаем 2017 най-сетне да се намери някъкво решение около ст. Х.Ботев.В Коматево вече и с този ремонта на Коматевско шосе публиката ще става все по-малко и по-малко.Само Ботев и весели празници на всички канари!!!

Коментарите са затворени