Днес стана ясно, как ще изглежда календара на Ботев Пловдив. Въпросът е, колко от настоящите футболисти няма да играят с жълто-черната фланелка след Нова година? Засега готовите за задраскване са четирима.

 

7 КОМЕНТАРИ

  1. s nai prosti te treneri v istoriata na botev kadeto iskaraha mnogo deca za v I b grupa pravete talanti I za zonite nekadarnici I gi ostaviha treneri bravo angel4o

  2. КАТО Е ЯСНО , ЧЕ ПАРИ НЯМА ДА ИМА ЗА КЛАСНИ ИГРАЧИ И ЧЕ ЩЕ ЗАЧЕРТАВАМЕ С ДЕБЕЛИЯ МАРКЕР ИГРАЧИТЕ ОТ КАЛЕНДАРА НА СЕГАШНИЯТ ОТБОР , ТО НИ ОСТАВА ЕДИНСТВЕНО ШАНСА ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМЕ , ДА ИГРАЕМ С МЛАДИТЕ И ПРЕОТСТЪПЕНИ ИГРАЧИ . ЗА ДА БЪДАТ КОНКУРЕНТНО СПОСОБНИ , СРЕЩУ ОТБОРИ КАТО ,,МОНТАНА,, , ,,НАФТАТА,, И ..ЛОКО.. ГО ТЕ ТРЯБВА ДА СА ПОДГОТВЕНИ ДОБРЕ ФИЗИЧЕСКИ . ТОЧНО ТОВА Е ПРИЧИНАТА И ЗА СЕГАШНИЯТ СРИВ НА ОТБОРА , СЛАБАТА ПОДГОТОВКА , А НЕ БЕЗДУШИЕТО . ЗАЩОТО КАТО ТИ ОМЕКНАТ КРАКАТА И ТИ СВЪРШИ ВЪЗДУХА , ТИ НАИСТИНА ИЗГЛЕЖДАШ БЕЗДУШЕН . ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА ,,БОТЕВ,, Е НАЙ-СЛАБО ПОДГОТВЕНИЯ ФИЗИЧЕСКИ ОТБОР , ТОВА Е БЕЗСПОРНО . АКО РЪКОВОДСТВОТО ИСКА ДА СПРЕ , РЕЗИЛА И ПРЕЗ ПРОЛЕТТА , ТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ОСИГУРИ КАЧЕСТВЕН КОНДИНЦИОНЕН ТРЕНЬОР . АКО НЕ МОГАТ , ТО ПОНЕ ДА ПРЕКОПИРАТ ПОДГОТОВКАТА НА ..ЛУДОГОРЕЦ,, . ТЕ ДА НЕ БИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНА СПЕРМА ДА СА ПРАВЕНИ , ТА ДА ИЗДЪРЖАТ И МАЧКАТ ТОТАЛНО 90 МИН ВСИЧКИ ОТБОРИ . КЛАСАТА НА ИГРАЧИТЕ ИМ НЕ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ , НО КОНДИЦИЯТА ИМ И СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПОСТИГАМЕ . ДОРИ И С ПО-СКЪПИ ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ МЕДИКАМЕНТИ ИЛИ И ОТ ТОВА СИ НЯМА ХАБЕР РЪКОВОДСТВОТО НИ ?

  3. 2
    1

    1 изр. – 5 грешки. Кой пише нещата в сайта , искам да го поздравя, започва да влиза вчас Хаха

  4. Има ли смисъл от календар при положение, че след 1 седмица половината отбор няма да го има и ще се появят нови “звезди”

Коментарите са затворени