Вчерашните бурни събития в Ботев Пловдив отклониха вниманието от една дата, която е останала в сърцата на по-запалените фенове на канарчетата. Един от тях напомни и нас, че на 12.12.2013 година се изигра последният мач на стадион Христо Ботев. По случайност вчера репортер на PlovdivDerby.com бе в близост до Колежа и направи една снимка на замръзения строеж, която днес използваме за колажа, който направихме.

В последния мач на стадион Христо Ботев канарчетата посрещат тима на Берое. Двата отбора не успяват да си отбележат попадения и срещата завършва 0:0. Канарчетата са водени от Станимир Стоилов, а в редиците още личат имената на Жандер Виера, Данчо Христов, Иван Цветков, Мариян Огнянов, Адам Стаховяк и др.

11 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  2

  Евала на канара-аз това за лакомията не знам от кога го пиша.Ама един сайт се напълни с провокатори-буфери като:Muskarin,Росен12,Заспал мисир……и блокираха истината,която боли.Трагедията започна от момента на рухването на стадиона.Това беше лош символ.Ние се полакомихме и това е фатално.Никой не ни е виновен,че се доверихме на една банка и то Българска

 2. 3
  1

  Едно време са правели клади за труповете, днес правят Строежи…

 3. 8
  1

  Ей, глупаци, защо като ви пита Цветан Василев дали да не строим трибуна по трибуна се полакомихте и отказахте. Сега останахме без стадион, как може толкова прости хора да определят съдбата на клуба??????????

 4. 5
  3

  По ирония на съдбата,следващият мач отново ще е срещу Берое но през 2112г.

 5. 6
  5

  Цял живот на село мърши! Това заслужавате задето правехте свирки на цецко, който ограби страната!

 6. 6
  4

  Със сигурност ще станат 103 хахахахахха

Коментарите са затворени