Тежки разговори се водят на базата на Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Президентът на клуба Ангел Палийски и спортно-техническото ръководство на тима умуват, какви мерки да вземат след серията слаби игри на тима донесли няколко срамни резултата в последно време. Както още вчера ви съобщихме в Ботев се очаква сериозна чистка, като тя може да започне още днес. Поне половин дузина футболисти могат да бъдат “изписани” преди договорите им да изтекат. Чистката се налага и заради принудителното свиване на бюджета, което трябва да се извърши в клуба.

Както вчера ви информирахме всички играчи, които са преотстъпени от Ботев Пловдив на други отбори ще бъдат върнати през зимата, за да попълнят дупките, които зеят в състава.

Читател на PlovdivDerby.com призова да извадим статистиката на преотстъпените от Ботев играчи през настоящия сезон. Това направи друг наш читател, който публикува извадката си в коментарите под една от статиите ни.

“Не смея да твърдя, че статистиката ми е много точно, но до 12 кръг това са играли нашите момчета в Втора Професионална Лига (първенство/купа/гол/асистенция/минути):
1. Рангел Игнатов (Несебър) 2/0/0/0/72
2. Емил Камберов (Оборище) 10/0/1/2/503
3. Георги Купенов (Септември) 12/1/0/0/1170
4. Борис Тютюков (Витоша Бистрица) 4/0/0/0/80
5. Атанас Куманов (Левски Карлово) 11/1/1/0/922
6. Радослав Апостолов (Левски Карлово) 9/1/0/3/552
7. Исмет Рамадан (Левски Карлово) 10/1/0/0/336″

Рангел Игнатов от доста време тренира с тима на Ботев Пловдив, но ще може да бъде използван преди отварянето на трансферния прозорец.

*Снимка от архива на PlovdivDerby.com

24 КОМЕНТАРИ

  1. Добавям към статистиката с качествени млади играчи от школата, които сега играят в Трета лига, а сигурно може да се разчита и на тях:
    1.Самер Алхюсеин / от набор 97/ – в Марица
    2.Мартин Анастасов / от набор 98 / – в Асеновец

  2. 1
    3

    Жълтия балон надуваха и ругаеха говорещите истината едни псевдофенчета-провокатори като Muscarin,Росен 12,Заспал мисир……Тези трябва да се изключат от сайтовете като доказани буфери

  3. 21
    7

    Палийски, човекът на Пеевски за нищо не ставаш. Толкова години нищо и виж до къде ни докара. Отивай си при господаря и не забравяй да вземеш с тебе дълговете, които ни натрупа с некадърността си през всичките тези години, включително и на ТЦ-ИМЕ-то, което е също под негово влияние. Ние ще се оправим по-добре без тебе селски хитрецо.

  4. 4
    1

    За вратаря на Несебър защо никой не споменава, нима той не е наш юноша

  5. 6
    5

    Имаме си млад и перспективен вратар в Несебър който е наш юноша но за него никой нищо не споменава. Иначе бързахме да преподпишем с Гошето / от магазина за един лев/

  6. 3
    5

    Ачо развей байряка. изкючвай шалтера . да ни мъчеш с тези лъжи.

  7. 22
    2

    Докато умуват, не е лошо да помислят и как да решат ОСНОВНИЯ проблем на клуба, който спъва развитието му открай време – крайните фенове. Разни кпб-та, обедНели фракции, бултраси и подобни колективни АНОНИМКИ, зад които се крият съвсем реални, но обикновени безделници и тарикати, свикнали да паразитират и печелят на гърба на клуба. Никой сериозен човек няма да налива пари в клуб, в който феновете искат да кадруват на всяка цена. Разберете го един път завинаги. Тези, които изгониха Чандъров, ще изгонят и всеки като него, ако не дай си Боже, не ги слуша. Тях – обединените наркомани !!” За тях идеален президент няма. Идеален е само този, който им излива кофи с пари и не търси сметка. Да, ама във Вселената празно няма и действат други закони. Затова този ПЪЛЕН КРАХ сега е логичен. Защото не си взимаме поуки от миналите грешки и защото позволяваме да ни лъжат разни фенски, нечисти в намеренията си, фракции… Които не само, че не помагат, а вредят всячески на ИМИДЖА на клуба. С многобройните си издънки. В Пловдив и навън.
    Това си го говорим, ако изобщо това “ръководство” има капацитета и волята да се изправи срещу този проблем. Докато не си изчистим собствената градинка, нищо добро няма да се случи…
    Само БОТЕВ, но не и БОТЕВ, в който феновете ръководят!

    • така е – на крачка сме да станем за смях, както потниците при буферите!

  8. 10
    18

    Кога ви казвах, да казвате истинста вие надувахте жълтия балон.

  9. 17
    7

    БРАВО , ДО ТУКА ЛИ СТИГНАХМЕ ? ВЪРВИМ СТЪПКА ПО СТЪПКА , ПО НАЧИНА ПО КОЙТО СЪЩЕСТВУВАШЕ ОТБОРА ПРИ ХРИСТОЛОВ . ЗА ТОВА ЛИ ВОДИХМЕ ТАЗИ ДЪЛГА И МЪЧИТЕЛНА ВОЙНА СЪС СЕЛСКИЯ ? ЗА ДА ПОВТОРИМ ,,ПОДВИГА,, МУ И ДАЖЕ ЗАДМИНЕМ . ЩЕ ГОНИМ ПАК ЦЯЛ ОТБОР И ЩЕ ИГРАЕМ С ПРЕОТСТЪПЕНИ ЮНОШИ , КОИТО СПОРЕД СТАТИСТИКАТА , НЕ СА ПОКАЗАЛИ НИЩО ОСОБЕНО ПРЕЗ ТЕЗИ МЕСЕЦИ , С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КУПЕНОВ . НЕ ИСКАМЕ ТОВА ДА СЕ ПОВТАРЯ И ДА ПРОДЪЛЖАВАТ СЛАБИ И СЕЛСКИ ОТБОРЧЕТА ДА НИ БИЯТ И СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС . АКО НЯМА ПАРИ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪРЖА НОРМАЛНО ОТБОРА , ТО НАИСТИНА Е ПО-ДОБРЕ ДА ПРЕКРАТИ УЧАСТИЕТО СИ В ГРУПАТА , ВМЕСТО ДА БЪДЕМ БОКСОВА КРУША ПРЕЗ ПРОЛЕТТА . РАЗБЕРЕТЕ ШЕВОВЕ НА ,,БОТЕВ,, ЗА ПОВЕЧЕТО ОТ НАС ,,БОТЕВ,, Е РЕЛИГИЯ И ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ В КОЕТО СЕ НАМИРА ОТБОРА Е НЕ ПРИЕМЛИВО . НАПРАВО СЕ ПОБОЛЯХМЕ И ВСЕКИ МАЧ НА ОТБОРА НИ СЕ ВИЖДА ПО-СТРАШЕН ОТ НАЙ-СТРАШНИЯТ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ . ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ , ОТ КОЛКО ТО УЖАС БЕЗ КРАЙ . ИЛИ СИЛЕН ,,БОТЕВ,,, ИЛИ ПО -ДОБРЕ ДА НИ НЯМА , ДО КАТО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ С МНОГО ПАРИ , КОЙТО ДА ВЪЗРОДИ ОТБОРА…..

  10. 16
    26

    Скъпи канари, с дълбоко прискърбие ви съобщавам че сме принудени да дръпнем шалтера на нашия вече бивш Ботев Пловдив. Няма го вече любимия отбор. Това е.

    • 6
      1

      Друг отбор го няма на хоризонта,ама вие..ето и доказателството-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Та къде е Локу…ЗАЛИЧЕЕЕЕН.

  11. 20
    6

    Никой от “умуващите”няма професионални качества да ръководи нещата в “Ботев”Пловдив!Изключвам “работягата”Иван Кочев-един честен и почтен човек!

  12. 10
    17

    Левски Карлово са доста напред в класирането, играчите ще са ни от помощ!

  13. 7
    5

    Какво стана с Гюзелев? Някой знае ли нещо? Имах надежди за него, но не знам къде играе и в каква форма е изобщо.

    • 3
      2

      Отказа се от футбола. Този спорт не му се отдава.

Коментарите са затворени