Съветът на директорите в ПФК “Ботев” проведе извънредно заседание, на което обсъди въпроси от изцяло спортно-техническо естество, породени от слабото представяне и поредицата лоши резултати на представителния отбор в шампионата.

На срещата ръководството на Клуба взе решение за:

1. Пълна подкрепа за треньорския щаб, който продължава работата си начело на тима.

2. Финансови санкции за футболистите, поради недопустимо за името на “Ботев” бездушно поведение на терена, довело до серия от незадоволителни резултати.

3. Дисциплинарни наказания за отбора, които ще бъдат оповестени след последната официална среща на “Ботев” за 2016 г.

20 КОМЕНТАРИ

  1. Ами как няма да ги изгонят като най-нагло продадоха мача с ЛОКОТО.

  2. 5
    4

    Не е истина майна жълтите как се самозатриха.
    Изгониха си човекът който ги хрантутеше и сега се питат къде серат гладните.
    Освобождават си най-добрите играчи защото нямат пари да им плащат заплатите.
    Пари след нова година йок му им казал пашата.Напролет жълтъците изпадат!

  3. 4
    3

    В с.Коматево циркът е пълен!
    Нямат пари!
    Затова освобождават най-добрите си футболисти, понеже не могат да им плащат заплатите след нова година, когато и Самуилов си тръгва, или ще дава някви мижави пари, колкото да не е без хич.
    Жълтите изпадат напролет и си готвят отборче за Б гр.

  4. 3
    4

    А ние сме отборът на Коматево горди сме селяни

  5. 1
    4

    Да удрят катинара на базата и след Нова година – кой откъде е.Като се върна,ше видим ко ши праим.

  6. 15

    Фатката е че няма дълга резевна скамейка и тия се меслят за незаминими.Това е.

  7. 6
    1

    А ,че са изгонени Кикарин ,Стенио , Кутев и Иван Стоянов , защо не пишете ? Май не са много меки китките ? И то решението е много точно и четиримата са малко по- пълна трагедия от другите .

  8. 12
    24

    В Сопот се родихме през 2010-та, в Коматево ще си изгнием до 2017-та

    • 9
      12

      в Индия се родихте и там ще умрете, цигани гнусни!

    • 15
      8

      Така ли ве Кюстендилицо?Шъ има да чакаш.По скоро кюстендилци ще си отидат в кюстендил.–През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
      От перипетиите с ПРЕИМЕНУВАНЕТО и местенето остава само шампионската купа във витрината на “Велбъжд”, за която има претенции от друг клуб.”И още- ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”.

  9. 11
    3

    НАЙ-ЛОГИЧНОТО И РАЗУМНО РЕШЕНИЕ НА ТОЗИ ЕТАП . НО СЪЩНОСТТА НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ,,БОТЕВ,, ОТНОВО СА ПРЕМЪЛЧАНИ , А ТЕ СА , ЩЕ ИМА ЛИ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ В КЛУБА И ПРЕЗ ПРОЛЕТТА И ТЪРСИ ЛИ СЕ ИЗОБЩО ИЗХОД С НОВ СОБСТВЕНИК ИЛИ СИЛЕН СПОНСОР ПОНЕ ?

    • 5
      1

      Абе като гледам пари няма да има… Поне някой щеше да каже, че на еди коя си дата ще има някакви новини… ама няма! Ама и без пари можем да бием и Нафта и Пирин и киселото мляко, ама има хора, които само си говорят, че можели да си отворят устата… както всичко останало в държавата ни…

  10. 12
    7

    ПАК С МЕКИ РЪЧИЧКИ БАРАМЕ. ПАК ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ СВЪРШИ РАБОТАТА. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ АКО СЕ ПРОДЪЛЖАВА ПО ТОЗИ НАЧИН. ЗАТОВА В ЧЕТВЪРТЪК АЗ ЩЕ БОЙКОТИРАМ МАЧА И РЪКОВОДСТВОТО.

  11. 12
    17

    Цирка продължава. Заредете се с пуканки.хахахаха

  12. 8
    16

    Цирка продължава. Заредете се с пуканки. Хахахахаа

  13. 11
    6

    да бе, ще ги стреснете – те си прибират кинтите от тото, вий ги наказвайте дисциплинарно.

Коментарите са затворени