Локомотив Пловдив получи днес огромно признание за работата в клуба през последния месец. Черно-белите бяха наградени днес за Отбор №1 на месец ноември в анкетата на Пресклуб “България”. Нападателят Веселин Марчев пък получи приза за Футболист №1 на ноември. На пресконференцията по награждаването присъства той, капитанът Мартин Камбуров и старши-треньорът Едуард Ераносян.

Ето какво каза Едуард Ераносян по време на днешната пресконференция в София:

“Предполагам, че съм променил малко настроението и психологията на футболистите – да се почувстват повече като семейство и да бъдат повече като отбор, а не като индивидуалности.””Лудогорец е класа над останалите. Бях в кухнята им за малко и видях за какво става въпрос. Ако грандовете не променят нещо в близките години, няма кой да догони Лудогорец.”

“Шампионски дух и цел в този момент да се направи е прекалено силна дума за Локомотив Пловдив. Смятам, че в близко време някой отбор много трудно може да наруши хегемонията на Лудогорец. Това не означава, че няма се мъча да променя манталитета на футболистите. За конкретни цели не трябва да говорим. Не са ми и били поставяни такива никога. Оценката я дава публиката с присъствието си на стадиона”.

“Направих си труда да прочета регламента от 7-о до 14-о място. Беше ми изключително трудно как така отборите се разделят на 7-и и 9-и, 8-и и 10-и и т.н., а после играят плейофи с отборите от Б група. Ще направим всичко възможно да сме в първата шестица, за да не се наложи да си правим сметки без кръчмар.”

3 КОМЕНТАРИ

  1. ЕДО ДОКАЗА ЧЕ Е НАЙ ИНТЕЛЛИГЕНТНИЯ БГ ТРЕНЬОР УСПЕХ И ЗАНАПРЕД ШАМПИОНЕ НА ТЕБ И НА ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Коментарите са затворени