Фенове на Ботев Пловдив обсъждат, дали да организират протест след поредицата слаби резултати на отбора и засилващата се финансова криза в клуба. Част от привържениците дискутират този вариант във форума на запалянковците. Очаква се днес обидените фракции да излязат с позиция, дали такъв протест ще се организира. Предстоят разговори между представители на различните фракции, както и ръководството на КПБП. Към момента предложението е на мача с Пирин феновете да останат извън пределите на базата, но да присъстват около стадиона. Всички запалянковци на жълто-черните са на мнение, че трябва да се намери начин клубният стадион Христо Ботев да бъде завършен.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Ботяф щели да ги кръстят монтана.

  2. 5
    5

    Ако някой от Plovdivderby чете тук, вземете си оправете каунтара на thumbs up и thumbs down,защото не отчита уникални кликове, всеки може да си нацъка колкото иска само трчбва да презареди страницата, за пример един същи потребител може да сложи 50 thumbs down на един и същи коментар ако не му харесва.

  3. 2
    4

    b grupa e vse po blizo nniama stadion niama pari niama igrachi niama nishyt6o boikot do dupka

  4. 5
    1

    То и при нас кога ли ше заиграй метлата , че не сме се спирали да играйм черно-бяло тото! 2:5 е най големия рrзил за нас локомотифците.

  5. 2
    5

    САМО ТАКА. ПЪЛЕН БОЙКОТ, ЗА ТИЯ МИШКИ В ЖЪЛТИ ФЛАНЕЛКИ.

  6. 5
    12

    Ава ний наЩа фракция бяйми много обидени,ама ни мина ба да вейба.Жъ има ли жълта коледа и колку жъѝ кунверта?

  7. 6
    12

    Бу-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха…
    “Обидените фенове”! Много ви обиждаха този полусезон… Кой не ви хвана, той не ви обиди.
    Но безспорно най-голямата обида бе в Пловдив – там ви обидиха и Едо, и Императора, и 15-годишният юноша на отбора на Пловдив Ияд!
    Мисля, че след толкова много обидил вече би трябвало да сте претръпнали отзад…

  8. 7
    13

    Фракции,мракциииии хаха жълти мангалчета,една каруца фенове сте .Кой го ебе за за отборът на Доган 2010

Коментарите са затворени