БТА излезе с информация за четирима отстранени футболисти от отбора на Ботев Пловдив!

Според агенцията това са Даниел Кутев, Милен Кикарин, Иван Стоянов и Стенио.

PlovdivDerby.com още снощи първи ви информира за готвената чистка.

Преди по-малко от час Милен Кикарин е публикувал следното съобщение във фейсбук:

Кикарин пред PlovdivDerby.com: Да, отстранен съм и не само аз!

Малко след излизането на информацията в медийното пространство Кикарин

25 КОМЕНТАРИ

  1. Izgoni Kosov mnogo 4itavi mom4eta,deto jiveexa za Botev,tiq vse bokluci !Koi mu pyka za grada ni,za otbora ni !Veseli praznici za vsi4ki istinski Botevisti;na lapacite ne !

  2. СЕГА СЛЕД КАТО ЩЕ ОЛЕКНЕ БЮДЖЕТА , НЕКА РЪКОВОДСТВОТО НАМЕРИ ЧИТАВ КОНДИЦИОНЕН ТРЕНЬОР , ЗАЩОТО СПОРЕД МЕН ТОЧНО СЛАБАТА ПОДГОТОВКА Е В ОСНОВАТА НА ТЕЗИ ЗАГУБИ . КОЛКОТО И ДА СА СЛАБИ ИГРАЧИТЕ НИ , АКО СА ПО- ПОДГОТВЕНИ ОТ ПРОТИВНИЦИТЕ И ПРЕСИРАТ ПОСТОЯННО ИЛИ В ПО – ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ МАЧА , ОТБОРЪТ ПОЧТИ НЯМА ДА ИМА ЗАГУБИ ОТ ТРАГИЧНИТЕ ОТБОРИ В ГРУПАТА . НО ПАК ПОВТАРЯМ ПО- ПОДГОТВЕНИ , А НЕ НА ЕДНО НИВО ИЛИ ПО -ЗЛЕ ПОДГОТВЕНИ ОТ ДРУГИТЕ . ТОЧНО ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЦЕЛТА НА БЕЛИЯ ПРЕЗ ЗИМНАТА ПОДГОТОВКА , ЗАЩОТО ОТ КАКТО МЪРИ ОСТАВИ ОТБОРА . НИЕ СЪС СИГУРНОСТ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ПОДГОТОВКА ДО ТУК , ВИНАГИ СМЕ НАЙ-МАЛКО И СЛАБО ПОДГОТВЕНИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ .

    • Не само за мъжете,всички отбори в школата без 2002 са трагичбу

  3. Наказания в комунистически , ръжево-конарски стил наложени от комисионера Палийски.Застават зад треньорите, защото им дължат заплати..Президента се е вкопчил в клуба и е основната причина за настоящето състояние.Той иска да управлява но други да дават парите и да не се интересуват как се изразходват..Чандъров следеше финансите и го принудиха да си тръгне .Защо отговорника на охраната и охранителите на смяна не са освободени ,заради влизане на фенове във вечно заключената база.Другата част от заблудата на превържениците се осъществява от Пловдивнюз и шайка от псевдо фенове .Отбори с два пъти по малък бюджет са далеч преди нас, но там няма комисионери и лъжци.9

  4. 17
    2

    Докато любимия ни “Ботев”се “управлява”от аматьори като Палийски,Йотков ,Молива и протежетата им нищо добро не ни чака!

  5. ОЩЕ 2 ПЪТИ ПО 4 ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ БОТЕВ! БАСИИ НЕКАДЪРНАТА СГАН, ДЕТО СЕ СЪБРА В КЛУБА.

  6. 7
    1

    Какво има да се умува, явно се съкращават разходите, за да се закрепи бюджета. С оглед на ситуацията в първенството, и участие с долната 8ца напролет, няма кой знае колко голямо притеснение за изпадане и това печели на ръководството едни 7-8 месеца за търсене на собственик/спонсори до следващия шампионат. Негативното в случая е, че при този сценарий неизбежно ще има отлив на публика…

  7. 20
    2

    ДО КОГА ЩЕ НИ ПРАВИТЕ НА ОЛИГОФРЕНИ,”РЪКОВОДСТВО” ЗАСПАЛО МАЛОУМНО?ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР БЕ,МИШОЦИ ЗАСТРЕЛЯНИ!ВЗИМАТЕ МЕРКИ ЗА УНИЗИТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ КАТО ГОНИТЕ 2 ДЪЛБОКИ РЕЗЕРВИ И СТЕНИО,ДЕТО ИГРАЕ КОНТУЗЕН?!? ТОВА ЛИ СА ВИНОВНИТЕ ЗА РЕЗИЛИТЕ?!?

  8. 29
    6

    А мангала Серкан, кога? А Молива, кога? Ами другите утайки??? Кога бе? тея дето изплюскаха парите от “Каузата”, кога??? Кога бе, мамичката ви олигофренска и алчна…… Бял ден да не видите!!! ОТ “БОТЕВ” ПЛОВДИВ – ОТБОР ЕМБЛЕМА ВЪВ БГ ФУТБОЛА НИ ПРЕВЪРНАХТЕ В НАДУВАЕМАТА КУКЛА НА ПЪРВЕНСТВОТО!!! МЪРШИ !!! БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ, НЕЩАСТНИЦИ!

    НА ИСТИНСКИТЕ БОТЕВИСТИ, ТЕЗИ ДЕТО ОБИЧАТ БОТЕВ, КОЛКОТО ОБИЧАТ И СЕМЕЙСТВАТА СИ ПОЖЕЛАВАМ ХУБАВИ ПРАЗНИЦИ! БОТЕВ ЩЕ ГО ИМА ВИНАГИ! БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ!!!

  9. 11
    25

    Това е отборът на Доган , а феновете са негови последователи. Какво по хубаво да отрежем главата на дпс в Пловдив. Вън от Пловдив на турско-циганският Ботяф 2010 на Доган.Само Локо !Кур за дпс и неговите жълто-черни последователи!!!

    • 8
      3

      днешния стадион на смърфовете е бил в землището на Село Ягодово драги черно бели селтаци фесове и кви ли не посмешища…не само сте гости ами и само зрители…

  10. 28
    13

    Локо пак Ботев гледа, Локо и на смешния си празник пак за Ботев пя! Благодарим ви обречени сте в Пловдив да сте гости!

  11. 27
    4

    А троянецът Крум? Направи глупав фал срещу Нафатата, от който ни вкараха първия гол, направи дузпа срещу Верея, направи елементарни грешки и подаде на противникови футболисти, когато Дунав и Лудогорец ни вкараха… Може би е добро момче, но след толкова много грешки не е редно да играе нито в Ботев, нито в който и да е друг отбор от Първа лига.

  12. 17
    22

    Катуна се разпада със страшна сила. Камбаненият звън бие все по-силно и все по-отмерено

  13. 6
    10

    И какво стана, “МЛАДЕЖИТЕ” с жълто-черните сърца май ги домързява!

  14. 18
    6

    МНОГО ТОЧНА ПРЕЦЕНКА , НО И ОЩЕ 2-3 ПОНЕ СА ЗА ГОНЕНЕ – ГЕОРГИЕВ , КРУМ СТОЯНОВ , МИЛЕВ ….

  15. 12
    22

    КАТУНА СЕ РАЗПАДА, МАНДАЛОТО ХЛОПНА

Коментарите са затворени