Жоао Пауло и Крум Стоянов няма да тренират днес с отбора. Двамата футболисти на канарчетата останаха във фитнеса и не излязоха с тима за заниманието, което запозна преди минути. Косоко и Неделев пък ще се готвят на облекчен режим и само ще тичат.

След тренировката всички футболисти на Ботев Пловдив ще бъдат запознати с позицията на ръководството.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    2

    НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК , КОЙТО ДА ИСКА И МОЖЕ ДА СТАНЕ СОБСТВЕНИК НА ,,БОТЕВ,, . ИЛИ НАСТОЯЩОТО РЪКОВОДСТВО , ТОЧНО ТОВА ИСКА , ОТБОРЪТ ПОДОБНО НА ,,СПАРТАК,, ПЛОВДИВ ДА ПРЕКРАТИ УЧАСТИЕТО В ПЪРВЕНСТВОТО И СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ . ОТБОРИ КОИТО НЯМАТ , НИТО ИСТОРИЯ , НИТО ТРАДИЦИИ , НИТО ФЕНОВЕ СИ ИМАТ СТАДИОНИ , СПОНСОРИ И СОБСТВЕНИЦИ ( ВЕРЕЯ , ДУНАВ, ЛОКО ГО , СОЗОПОЛ , ПОМОРИЕ И Т.Н. ) А ,,БОТЕВ,, НАЙ-СТАРИЯТ И ЕДИН ОТ НАЙ -СЛАВНИТЕ ОТБОРИ НА БЪЛГАРИЯ , ДА НЯМА НИЩО , САМО ЕДНИ ВЕРНИ ФЕНОВЕ . НЕ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА …..

    • 4
      1

      Имаше човек, даже двама, но част от тези верни фенове изгониха единия и обясняваха как е за добро, а после как по-нататък ще видим, че е за добро, а те нещата потъват ли потъват…

    • 1
      2

      Именно феновете са причина да няма човек с пари насреща. Няма кой луд да дава пари а някакви измислени ултраси с 12 лева в джоба да командват. Буферите мирясаха,говедата мирясаха,чорбарите…Само нашите герои се мислят за управляващи.И така като изпаднем,поне знаем чия е заслугата,а именно на бездарното мекушава ръководство и така наречените ултраси,докарали хиляди левове глоби и наказания за клуба.

Коментарите са затворени