Днес стана ясно, че част от феновете на Ботев Пловдив обмислят организирането на протест и невлизане на трибуните на мача с Пирин. PlovdivDerby.com ви задава въпроса в анкета, като единствените отговори, които са налични са “Да” и “Не”. Умишлено не разводняваме анкетата с други опции за отговор, за да не може след това да се спекулира с резултатите й. Въпросът е конкретен. Отговорите – също! Анкета е през фейсбук, което избягва възможностите за анонимно гласуване. Периодично ще публикуваме резултатите, за да са видими за тези, които не искат да гласуват.

Резултати 1 час след публикуването на анкетата:

Резултати 3 часа след публикуването на анкетата:

Резултати 5 часа след публикуването на анкетата:

33 КОМЕНТАРИ

  1. Всички които обичат Ботев да дойдат на мача.Кого ще бойкотирате Ботев или футболистите?Футболистите утре ще си тръгнат,нашия Ботев си остава.Дойде момента да се обединим,така както го правихме в трудните моменти.И ръководството да вземе крути мерки,който пречи на клуба ,ВЪН,без значение кой е.Всички Ботевисти ЗАЕДНО.

  2. 10
    2

    Кои са тези лапетии,които ще забраняват да се влиза в базата, които са тези памперси,които ще бойкотират отбора?
    Да не би да са онези същите, които докараха новия собственик, да не би да са онези, които докараха нови инвеститори?
    Записали са се,че участват в някаква фракция и се мислят за велики! Като сте големи излезте с имената си! Палячовци!

  3. 12
    3

    Палийски, време е да си вървиш. Колкото и да не ти се иска трябва да се примериш, че не ставаш.

  4. Единственото, което всеки един нормален фен може да направи в този момент, е да бойкотира………. Бойкотиращите! Да влезе на стадиона и да си подкрепя отбора. А той ако не иска, или не може да играе, това е отделен въпрос, който е в компетенциите на треньорите. Не на феновете!

  5. ЗА промяната съм, ЗА бързи мерки и спешна АДЕКВАТНА НАМЕСА на фенската маса. Бойкота НЕ дава абсолютно никаква алтернатива. НЯМА да помогне на футболисти, НЯМА да помогне на треньори, както НЯМА да помогне и на ръководството. Да извикаме ясната си позиция пред пълни трибуни, а не отново мълчаливо пред празни трибуни да показваме недоволството си към момчетата. Ясно е едно ТРЯБВА ПРОМЯНА. Промяна както на футболисти и ръководни органи в клуба така и на феновете. Стига разединение СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!

    • 4
      1

      Вън от клуба на Ачо Сълзата, човека на Пеевски.

  6. 17
    3

    НЕ на бойкота,
    не сега.
    В тежките моменти се отличават истинските привърженици.
    Сега отбора има нужда от най-силната подкрепа
    Да покрепим играчите, юношите, децата от академиите
    и всички привърженици на ботевската идея взимно да си повдигнем духа.

    Приятелите на бойкота спокойно могат да си намерят
    друго място да си чоплят семки и да си хвурлят заплаки
    колкото си искат.

  7. 5
    6

    S LIPSATA NI STADIONA MOJE DA POKAJEM NAGLEDNO OTNOSHENIETO NI KUM BEZDUSHNI FUTBOLISTI I UPRAVLQVASHTI!ZASHTO DA GI PODKREPQME,KATO TE DAJE DERBITO PROSPAHA I SE LIGAVIHA!ZADULJITELNO DA SE OSVOBODQT PONE6-MA OT TITULQRITE-KRUMCHO,IVAN PENSIQTA,STENIO ZABLUDENIQ,ZLATKOV BOIKOTA I SERKAN !

  8. 17
    6

    Някакви чекиджии по природа май пак искат да командват от въздуха?! Като сте ербап – влезте в ръководството и решавайте, управлявайте!
    Ама така през мрежата – да се правите на директори – ще има да вземате!
    Правете си нов БОТЕВ и правете колкото си искате бойкот! Няма да ви търпим изцепките!

  9. 6
    8

    Ами като ни бият и Пирин сещате се какво следва-Изпадане

  10. 16
    3

    Ако бойкотиращите искат да покажат отношение към играчи и ръководство нека се появят на базата с някакви плакати и лозунги. Но нямат право да се наричат фенове и маниаци, ако стоят отвън и не пускат истинските фенове и маниаци на тема Ботев на “Базата”. Отборът ни е в супер криза и бойкотите не решават нищо, напротив, само задълбочават кризата.

  11. 22
    10

    ТАЗИ МАЛОУМНИЦИ , РЕШИЛИ БОЙКОТ ДА ПРАВЯТ ? СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДЕТО ДОКАРАХА КЛУБА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ , СЕГА ЩЕ МИ ЗАБРАНЯВАЛИ ДА ГЛЕДАМ МАЧА НА БАЗАТА …… ХА ХА ХА . АКО НЕ БЯХА ПРОСТОТИИТЕ ИМ СЕГА В ,,БОТЕВ,, ЩЕШЕ ДА ИМА ПАРИ , ЩЕШЕ ДА ИМА И ПОНЕ ОЩЕ 4-5 КЛАСНИ ИГРАЧИ И НЯМАШЕ ДА МИСЛИМ ЗА РАЗПРОДАЖБИ НА МАЛКОТО НИ КЛАСНИ ИГРАЧИ , А ЩЕШЕ ДА ЧАКАМЕ ЕДИНСТВЕНО И САМО ДА СЕ ЗАПОЧНЕ СТРОЕЖА . ТАКА ,ЧЕ НАРКОМАНЧЕТА БОЙКОТИРАЙТЕ СИ САМО ВИЕ И ТО НЕ САМО ТОЗИ МАЧ , А ИЗОБЩО ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ,,БОТЕВ,, ДОКАТО СЪЩЕСТВУВА . САМО БЕЗ ВАС , МОЖЕ СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ДА СЕ НАВИЕ ДА НИ ВЗЕМЕ И ИНВЕСТИРА В ,,БОТЕВ,,, . С ВАШЕТО СИ ПРИСЪСТВИЕ КРАЙ ОТБОРА ,,БОТЕВ,, Е ОБРЕЧЕН ЗАВИНАГИ . НЕКА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НОРМАЛНИ ФЕНОВЕ , ПОДКРЕПИМ ОТБОРА В ЧЕТВЪРТЪК И ДОКАЖЕМ , ЧЕ ЛЮБОВТА НИ КЪМ ,,БОТЕВ,, НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ И Е ПО-СИЛНА ОТ ВСИЧКО .

  12. 20
    6

    Всички на стадиона! Сега отбора има най-много нужда от нас. Ако някой футболист не е разбрал още, че играе за Ботев, то веднага да си тръгва. На негово място юноша на клуба. Аз лично, ще викам с цяло гърло за юношите ни.

  13. 21
    5

    Ако някой бойкотира, да не идва. Заради няколко души страда отбора, гонят президенти, треньори и после отбора не върви. Недоволните да не идват!!!

  14. 10
    20

    Пълен бойкот за тия потки. Никаква подкрепа докато не се види промяна в играта им, най-вече от към желание. Затова празна база в четвъртък.

  15. 21
    7

    Всички с Пирин на стадиона! Моментът е тежък, но трябва да покажем,че сме единни и да подкрепим отбора. Оставете ги тези от КПБП да си говорят, ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

  16. 17
    4

    Любимият отбор се подкрепя винаги! Не сме ние, Ботевистите, тези, които са на стадиона само когато отборът върви добре. Ние сме с отбора си и когато нещата са зле. Забравихте ли времето, когато нямахме отбор, а ходехме на мачовете на юношите? В-група също ли забравихте? Пълнехме Колежа с толкова публика, колкото тогава на мачове в А-група нямаше… Нека всеки, който обича БОТЕВ, да дойде да подкрепи отбора и да става каквото ще.

  17. 13
    5

    Ама,защо пишете феновете на Ботев и ни слагате под общ знаменател с някаква неоринтирана групичка.Това е обидно.НИЕ ФЕНОВЕТЕ ще бъдем на стадиона.

  18. 15
    4

    Всички на стадиона! Стига сте се занимавали с глупости. Сега трябва да сме най-единни. В трудните моменти си личат истинските фенове. Предложенията трябва да се дават на стадиона, а не анонимно по интернет.

  19. 8
    3

    Един свястен мач нямаме като подкрепа тоя сезон ( изключвам дербито в Бургас ) , за къв бойкот говорите като вие с НЕходенето си на мачовете и с мълчането го бойкотирате цял сезон ! Не може само да искате, трябва и да дадете.

  20. 28
    12

    Аман от обидени ултраси! Не стига, че заради глупостите ни сме нон стоп наказани, я с парична санкция, я с домакинство пред празни трибуни, ами сега и бойкот. Иначе пак ще сложите някоя кутия за хореография, кауза Колежа и т.н. Я по-добре кажете, че няма повече да идвате и да почнем да пълним и клетката с нормални фенове – семкаджии. Само искания, ултиматуми и претенции. Без вас Ботев не може да съществува.
    Някой ще ми каже ли нещо повече за инициятивата Кауза Колежа? Каква е идеята, за какво отиват парите? Няма да питам колко събрахте, защото от време на време срещам информация за това. И не, не държа сметка за събраните пари, а за инициятивата като цяло. Коя банка ще ни финансира като не можем да поддържа пълна базата в Коматево. Това са 3000 места! Сами се излагаме пред цяла България. КПБП са тотално дискредитирани пред ботевиската общественост. Промените трябва да започнат от там. И ще ви кажа, че на никой не му се занимава с отборите на Ботев, ЦСКА или Левски, защото там има едни сърдити ултраси, които искат да им се угажда, а те да си правят простотийките!
    АЗ ПЪК ЩЕ ПРИКАНЯ ИСТЕНСКИТЕ БОТЕВИСТИ ДА ОТИДЕМ НА БАЗАТА И ДА ПОДКРЕПИМ ИГРАЧИТЕ СЕГА КОГАТО ИМАТ НУЖДА ОТ НАС И ДА НАПЪЛНЕМ ЦЕЛИЯ СТАДИОН. МНОГО Е ЛЕСНО ДА ПОДКРЕПЯШ КОГАТО ВСИЧКО Е НАРЕД. СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПОКАЖЕМ КОЛКО СМЕ ИСТИНСКИТЕ БОТЕВИСТИ.

    • 10
      1

      Сьгласен сьм с теб,но аз на мача незнам дали да ходя!Омрьзна ми да слушам псевдо хулугани и хората около тях ,които все си мьлчат!Сезонните карти ни стоят за красота,заради някакви 40 годишни пубери.Омрьзна ми от заспалото ръководство ,което на мач пти затворени врати ,допуска Кривия на мача,а хората с карти не!Омрьзна ми от двойния аршин с които се мери в този клуб!Челсито не плаща билети,Божидар да не говорим!Еми ебете си майката тоя клуб ,направо се превьрна в бардак.Ако не се стегнем ,тези ще ни довьршат.

    • ИСТЕНСКИТЕ,НАПЪЛНЕМ,БОТЕВИСКАТА,ИНИЦИЯТИВАТА,….Момченце,вместо да правиш”анализи”научи някои думи как се пишат.

  21. 26
    12

    Когато отбора е в криза, ти да бойкотираш равно на самоубиство ! Само Боотев ! Всички на базата! После имаме цяла зима за съждения !

  22. 29
    9

    Не одобрявам бойкот на феновете.Трябва да се потърсят причините и да се вземат адекватни мерки за подобряването на сегашното ни положение.

  23. 28
    6

    Отбора в момента има нужда от безрезервна подкрепа , а не от бойкоти ! Какво ще помогне бойкота , само още повече ще “гипсирате” футболистите ! Твърдо съм ПРОТИВ ! САМО БОТЕВ !!!!

  24. 21
    5

    тази простотия може да е направят само онези отрепки от КПБП дето излъгаха цял Пловдив и откраднаха парите от Каузата

  25. 23
    8

    с какво ще помогне този бойкот ??? каква е алтернативата пред отбора ??? точно сега отбора има нужда от силна подкрепа и пълни трибуни. нека не влошаваме нещата !!!

Коментарите са затворени