Фенове на Локо Пд взривиха Дома на Културата в Пловдив запявайки новата си песен. Вижте уникалното ВИДЕО!

19 КОМЕНТАРИ

 1. Уникално и невиждано тържество! Огромна класа, стеахотен сценарий…..невероятни изненади! Днешната коледа трудно може да се опише с думи!!! НЯМА ПО- ГОЛЯМА ЧЕСТ И ГОРДОСТ ОТ ТОВА ДА СИ ФЕН НА НАЙ- ИСТИНСКИЯ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

 2. 13
  3

  ЧЕРНО-БЯЛАТА ИНТЕЛИГЕНТНА ОБЩНОСТ ИМА МНОГО ПОВОДИ ДА ОТПРАЗНУВА КОЛЕДАТА …ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ЛОКОМОТИВЦИ СИ ПОЖЕЛАВАМЕ ,ЖИВОТ И ЗДРАВЕ…..

  А НА ЖЪЛТАТА ЗЛОБНА ПАСМИНА ЩЕ ИМ ПОЖЕЛАЕМ СОБСТВЕНИК И ОТБОР КАТО НАШИЯ !!!

 3. 15
  2

  Напълнихте ми душата момчета……няма такова густо….няма такова щастие.

 4. 14
  1

  Жълтата Коледа е с куверти от по 30 лева и ще се ядът яко кИфтета!!! Бултраслан!

 5. 9
  2

  А кога е ваща коледа жълти шалвари поканете нафтата и монтана на бонището у коматеуу.

 6. 11
  2

  Както винаги жълтата завист, трябва да бъде показана.Спрете, толкова сте жалки.Българи на българи викат турци,цигани, засрамете се!Това ли искате, да е лицето на българския футбол?Псевдопатриоти, които вместо да се борят с истинските проблеми в България, пишат из форумите.Борете се с циганската престъпност,борете се с онези, които бият бабите и дядовците ни по селата, а не помежду си-здрави,млади…българи.Не разбирам, как може да живеете в омраза един към друг,заедно ще можете да направите толкова неща.Прекрасен празник,честита Черно-бяла Коледа на всички привърженици на Локомотив!Нека идната година е още по-успешна от тази, нека винаги, когато Локомотив играе, бъде празник!

 7. 11
  2

  Страхотен празник, момчета! Пейте с гордост за отбора на Пловдив, ТОЙ Е ВЕЧЕН!

 8. 11
  2

  Уникално ,момчета.Пловдив е черно-бял!Не обръщайте внимание циганско-турската пасмина без стадион , които коментират.Пловдив ,празнува и закриването на турско-циганския Путяф 2010

 9. 11
  3

  Жълтата мюсюлманска мърша пак кръв сере. Да не забравите да ударите челото в земята на коледния банкет преди да се самовзривите жалки жълти депесари!

 10. 13
  2

  Невероятен пловдивски празник! Само Локо!

 11. 12
  3

  Уникално,майна.Най-великите.Трябва да сме горди,че сме Пловдивчани и фенове на най -великият клуб !!! Само Локо!

Коментарите са затворени