Най-добрите юноши на Локомотив Пловдив бяха отличени по традиция по време на Черно-бялата Коледа. Най-много овации обра Ияд Хамуд, който спечели приза в категорията Младша възраст. Освен плакети талантите на Локо получиха по една фланелка и подарък от РЕФАН БЪЛГАРИЯ.

В категория Деца победител стана Християн Петров. На второ и трето място останаха Иван Узунов и Тони Лесов. Всички номинирани бяха наградени от треньора на Локомотив U17 Христо Телкийски

Пълно класиране в категория деца:

1. Християн Петров 213 точки
2. Иван Узунов 99т.
3. Тони Лесов 68т.
4. Симеон Александров 67т.
5. Ивайло Кръстев 57т.

В категория Юноши Младша възраст победител стана Ияд Хамуд. На второ и трето място останаха Иван Караиванов и Даниел Чаушев. Всички номинирани бяха наградени от треньора на Локомотив U15 Георги Недевски.

Пълно класиране в категория Юноши младша възраст:

1. Ияд Хамуд 220 точки
2. Иван Караиванов 95т.
3. Даниел Чаушев 94т.
4. Стефан Тинков 75т.
5. Златан Христев 40т.

В категория юноши старша възраст победител стана вратаря Павлин Евтимов. Той и останалите момчетата бяха наградени от шефа на ДЮШ Локомотив Петър Пашев. Бившият собственик на Локомотив Николай Неделчев предостави на победителя пълна екипировка за футбол.

Класиране в категория Юноши старша възраст:

1. Павлин Евтимов 192 точки
2. Архан Исуф 98т.
3. Димитър Минчев 69т.
4. Георги Чукалов 61т.
5. Ангел Денчев 60т.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Това е ясно,че си фен на Ботев и си от негово име,за да му сринеш авторитета.Приятел,аз не съм от Локомотив,нито пък от някой свързан с Локо,но не е коректно така

  2. Ква Коледа ве смешници? Аз празнувам само Байряма! Дейба вашта мама циганска дейба!

Коментарите са затворени