Наставникът на Лудогорец Едуард Ераносян похвали играчите си за представянето им в мача с Лудогорец, въпреки че паднаха с 0:1 в Разград. Според него, те са показали похвално старание и желание в тази битка.
“След загуба никога не може да е позитивно, но радващото е, че имаме старание. Този отбор е над всички в България, ние се мъчихме да играем футбол. Знаехме, че имахме 2-3 ситуации да отбележим, но не успяхме. Жалкото е, че допуснахме такъв”, сподели Ераносян пред DIEMA SPORT и продължи с анализа си на мача.
“Днес имаха два удара преди почивката, два или три през втората. Ако не бяхме направили тази грешка в защита при гола им, може би сега щяхме да говорим по различен начин. Всички се справиха добре, доволен съм от показаното на терена, от старанието и желанието съм доволен.”
“В съблекалнята какво си говорим, става за нас. Обичам да варирам с тактиката, в зависимост от съперника. Може да има и мачове, в които да играем само с двама защитници”, заяви треньорът на пловдивчани.
В този мач “смърфовете” бяха без топреализатора си Мартин Камбуров, който отпадна в последния момент заради стоматологичен проблем. Специалистът се надява да може да го ползва в последния мач за годината със Славия.
“Нека не забравяме класата на Лудогорец, тя е доста по-голяма от всички останали в България. След почивката имахме 2-3 контри, но не успяхме да се разпишем. При всички положения Мартин Камбуров е загуба за нас, той е изявен голмайстор, красноречиво е какво означава за нас.”
“Може би с него шяхме да седим по различен начин. Той имаше големи проблеми, дано можем да го ползваме в последния мач за годината. Бих се радвал да покажем добра игра със Славия и да победим”, заяви Ераносян и говори за зимната селекция на тима.
“Не сме планирали нищо като селекция за сега, трудно се намират сега без договори. Много са малко възможностите, ще се постараем максимално да подсилим отбора. Група от 24 играчи – 21 полеви и трима вратари, ще е оптимален вариант. Ако има освободени, те ще го научат от мен първо, а не от медиите”, заяви Ераносян.
Той говори и за отношенията си с халфа Мартин Райнов, който от твърд титуляр, напоследък се превърна в резерва и все по-рядко получава шансове за изява. Според Едо, това не се дължи на личностен конфликт между двамата.
“Отношения с треньора, някой треньор трябва да е глупак, за да остави добре играещ футболист, ти да го оставиш на пейката. Дори и да имам човек, който ми е неприятен, а при мен такива неща се стремя да няма, не бих го оставил на пейката да направя така отбора си по-слаб. Докато съм треньор, такава ситуация няма да има при мен”, завърши Ераносян.

 

2 КОМЕНТАРИ

Коментарите са затворени