Спортният журналист Желю Станков поднесе публично извиненията си до ръководството на Локомотив Пловдив и феновете на черно-белите. Наскоро г-н Станков бе отличен с наградата “Златната секира”, за което използваме момента да му честитим. Публикуваме изявлението на колегата, тъй като неговата молба е то да достигне до феновете и ръководството на черно-белите. Смятаме, че давайки му гласност, мисията е изпълнена на 100%!

Вижте за какво става въпрос:

“В момента пиша седмичната си рубрика с прогнози за българските мачове за утрешния вестник “Тема Спорт”. Моля, ако някой от приятелите ми тук контактува с Христо Крушарски, Христо Бонев, Чавдар Цветков и Едуард Ераносян да поднесе извиненията ми за това, че смятам, че Лудогорец ще бие Локомотив Пловдив. Също така нека бъда извинен и от хилядите черно-бели привърженици! Благодаря.
Желю Георгиев Станков”
(дано да съм си написал правилно името)

6 КОМЕНТАРИ

  1. Обичам да чукам жьлти некьпани селски дупета.. След края на мача правих 3ка сьс женя и красито много са добри разбих им путките от ебане с таджикистанския меч ох на батко как ни ебаха тея буфери оххх

  2. Какьв е тоя некролог та говори за нас? Ей дебелак гледай си обора защото ще ти спаднем шкембето чули дебелак не говори за Локо пд .. Защо не прогнозира Кальфка софия локо пд?

  3. На тоя много му се иска да бием Лудогорец…дори много повече от нас хаха.Явно е говедо, което все още се надява на титла…или страшно много мрази и завижда на Лудогорец.Може би цели да ни предизвика…или гледа да трупа интерес на наш гръб.

  4. Не обръщайте внимание на този цървул! Той цели да трупа имидж на гърба на Локомотив.

Коментарите са затворени