Старши треньорът на Локомотив Едуард Ераносян определи група от 18 футболисти за предстоящия мач от Първа лига срещу Лудогорец. Срещата е в събота (10.12) от 17:30 на стадион “Лудогорец Арена”. Локомотив ще потегли утре за Разград, където ще проведе и последната си тренировка преди двубоя.

Ето групата от 18 футболисти на Локомотив:
Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов, Георги Вълчев, Димитър Везалов, Ивайло Марков, Кирил Котев, Иван Горанов, Павел Виданов, Мигел Луке, Стефан Йевтоски, Мартин Райнов, Парвизджон Умарбаев, Ияд Хамуд, Веселин Марчев, Дани Кики, Димо Бакалов, Бирсент Карагарен, Димитър Велковски.

1 КОМЕНТАР

  1. От Локомотив (Горна Оряховица) ни благодарят: “Подадохте ни ръка в труден момент”
    Ръководството на Локомотив (Горна Оряховица) благодари чрез медиите на колегите от Локомотив (Пловдив) и персонално на Христо Крушарски за оказаната подкрепа и предоставените чудесни условия на стадиона в парк “Лаута”.
    Тимът от Горна Оряховица се завръща на своя обновен стадион за домакинството на ЦСКA в неделя от 15:00 часа, но досега игра домакинските си срещи от първенството на стадиона в Пловдив.
    “Изказваме своята дълбока признателност към господин Крушарски и управата на стадион “Локомотив” в Пловдив, които ни подадоха ръка в тежък и труден момент за нас. Тяхното спортсменство е доказателство, че дори поставени в конкурентна среда може да се изградят трайни колегиални отношения. Пожелаваме успех на Локомотив (Пловдив) в първенството както и в изпълнението на своята програма за развитие”, се казва в отвореното благодарствено писмо подписано от председателя на УС на ОФК Локомотив (Горна Оряховица) Даниел Костадинов.

Коментарите са затворени