Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е предложил на Едуард Ераносян няколко бразилски футболисти, които да дойдат на проби при черно-белите, научи PlovdivDerby.com. Едо обаче е отказал точно преди мача с Лудогорец да взима играчи на тестов период и пристигането на кариоките към този момент е отложено.

В същото време започнаха да се засилват и спекулациите за евентуалните нови попълнения при черно-белите. Трансферният прозорец наближава, а на Лаута със сигурност ще искат да привлекат нужните им футболисти.

Две от имената, които да предложени на Едуард Ераносян са Шоко от Монтана и Стефан Велев, който според трансфермаркет от 20 дни е свободен агент. Велев напусна черно-белите доста изненадващо, но може да акостира обратно на Лаута, твърдят наши източници. Шоко пък по всяка вероятност ще бъде освободен от Монтана, а името му също е подхвърлено на Едуард Ераносян. Дали обаче специалистът ще се съгласи със предложените му опции или ще се насочи към други футболисти, предстои да стане ясно в близкия 1 месец.

5 КОМЕНТАРИ

  1. И двамата ще свършат прекрасна работа! Едо обаче знае най-добре!

  2. Стефан Велев да го взимат нашите на секундата! Такава дупка зейна в средната ни линия след, като си тръгна, че още не можем да се оправим! Едо трябва много да внимава със селекцията…да не повтори грешката на добрия тренер, щото всички видяхте последствията от една лоша селекция! Тоя испанец, дето подписа веднага към момента с нищо не показва, че е нещо повече от българските си колеги, с едун чужденец трябва да е с поне една класа над всички.Нали затова го привличаме, че не може да се намери нещо по- добро у нас…да вдигне класата.Щото такива посредствени и тук можем да си намерим при това на много по-ниска заплата.Виданов “заспа” отзад и задължително, ако няма предложение от чужбина нашите да ги задържат на всяка цена.Десен бек задължително! Горанов има алтернатива с Велковски, но на. позицията на Пламен човек на всяка цена.

Коментарите са затворени