Бившият спортен директор на Ботев Александър Александров-Кривия отрече ,ч ще се завръща  в жълто- черния клуб.

“Нямам предложение да се завръщам в Ботев. С президента на клуба съм в много добри отношения, а на треньора Николай Киров съм му кум. Коментираме футболни въпроси с тях. От това разбирам, това коментирам. Там не е добро положението, селекцията е сбъркана, а пейката – къса”, коментира Александров.

“Българският футбол е в будна кома през последните пет години. Основната причина според мен е липсата на бази”, заяви Кривия.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Не знам за друго, ама за сбърканата селекция е прав! От миналогодишния състав останаха: Балтанов (контузен), Тошко, Радо, Серкан и куп младежи. Макар че изпратиха 5-6 да се обиграват. В новата селекция има безспорни попадения, бразилците, но и много разочарования, най-вече в отбранителен план. Нищо чудно, че покзваме тези резултати. Цяла магия И ЧУДО е тандема Неделев – Паоло. Кви ще ги дървим на пролет? Не ми се мисли…..

  2. пловдив е само наш 1912 : да те пипитам и ти ли ял и пил горе в маркиво от крадените пари на Цецо че така го защитаваш ???

    • НЕ ГО ЗАЩИТАВАМ , А СЕ ЯДОСВАМ НА ВЕЧНО НЕДОВОЛНИТЕ НИ ФЕНОВЕ , КОИТО ДОКАРАХА ОТБОРА НА ТОЯ ХАЛ . ТОЯ НЕ ЩЯ ЛИ , ОНЯ НЕ ЩЯ ЛИ , ОНЯ БИЛ ГОВЕДО , ДРУГИЯ БИЛ БУФЕР И Т.Н. . НЕ ИСКАТ КРИВИЯ , НЕ ИСКАТ ЯСЕН ПЕТРОВ , НЕ ИСКАТ И МАРИН БАКАЛОВ . АМИ ТОГАВА РАДВАЙТЕ СЕ НА БЕЛИЯ И МОЛИВА И НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ СКОРО ДА ИМАМЕ СИЛЕН ОТБОР .

  3. Не знам защо е негативно отношението към Кривия , след като игра за ,,Ботев,, и реално без неговата помощ едва ли щяхме да влезем толкова бързо в ,,А,, група . Също се справи и доста добре и като спортен директор , с изключение на някои провокативни изказвания и то срещу наши врагове . Докато беше и директор в ,,БОТЕВ,, имаше доста класни играчи и почти нито един баберик . А след , като напусна отбора се напълни с трги-комични футболисти , които ако Кривия беше в отбора едва ли щеше да допусне . Освен това Кривия е личност и легенда от която ,,БОТЕВ,, има нужда в момента . Защото ,,БОТЕВ,, няма една читава легенда , която може да застане начело на клуба , било то като директор или треньор , за разлика от буферите , които и затова тръгнаха , заради своите по читави легенди .

    • А бе каква легенда е кривия за Ботев бе льольо? Изиграл няколко мача в Ботев и вече легенда. хайде по-спокойно! Никой не оспорва спортните качества на футболиста Александров,който беше добър футболист. Става въпрос за човека-директор, който само ни излагаше, като си отвори устата. тоя няма акъл на две магарета да раздели сеното. По времето на многото пари на Цв. Василев го видяхме каква я свърши-никаква, а какво остава сега в това безпаричие? Като искаш толкова легенди дай да върнем и Маринчо и той беше голям футболист, но е същия боклук, като Кривия. Само с едно ще се съглася с теб, че нямаме една читава легенда, ама това се отнася и за феновете и затова за съжаление нищо хубаво не се случва!

      • НЕ СЪМ КАЗАЛ ,ЧЕ Е ЛЕГЕНДА НА ,,БОТЕВ,, , А НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ , КАТО ЦЯЛО . И ТОЧНО , ЗАРАДИ ТАКИВА , КАТО ТЕБЕ НЕБЛАГОДАРНИЦИ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ . КАКВО БИЛ НАПРАВИЛ КРИВИ С МНОГОТО ПАРИ ? АМИ ДА СЕЛЕКЦИЯТА БЕШЕ , НАИСТИНА ОТ ИГРАЧИ С ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ , НО ВСИЧКИ СВОБОДНИ АГЕНТИ БЕЗ ДА ИМ СЕ ПЛАЩА ТРАНСФЕРНИ СУМИ . И АКО ТВЪРДИШ ,ЧЕ СМЕ ИМАЛИ СЛАБ ОТБОР И СЛАБИ ФУТБОЛИСТИ , ЗНАЧИ НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФУТБОЛ . А ИМЕННО – СТАХОВЯК , АРТУР ,БОБАН , ИРШАК , ВАНДЕР , АНИСЕ , ИВАН ЦВЕТКОВ , БЯХА В ОТБОРА БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРИВИЯ И ФЕРАРИО СПАСОВ .

  4. Ей кавал, какво правиш на мача бе?Журналист или длъжностно лице си?

Коментарите са затворени