Бившият треньор на Ботев Пловдив Николай Костов стана бивш именно след като загуби мача с днешния съперник на канарчетата – Верея в Стара Загора. В края на срещата Костов сътвори скандал след като замери с пластмасова бутилка Тодор Неделев. Преотстъпеният от Майнц 05 футболист бе изключително афектиран от случилото се след мача, а на пресконференцията след двубоя Костов се възмути, че репортер на PlovdivDerby.com го е попитал, какво се е случило между него и звездата. В следващи дни започнаха и всички драми в Ботев Пловдив. Костов и Марков подадоха своите оставки, но чак след като Ангел Палийски сам им ги поиска написани и депозирани. Започна и търсенето на нов треньор, за да се появи Ники Митов – изборът на тогавашният силен в Ботев Румен Чандъров. Самият Чандъров изначало въобще не искаше Костов и Марков да напускат, но в крайна сметка те си заминаха, след като УС на Ботев им прие оставките. Така на Коматево за час-два цъфна Ники Митов. Позорно изгонен от феновете, Митов си събра бързо багажа от Коматево, а с него си тръгна и уж новият спортен директор доц. д-р. Мадански. Последва и напускането на румен Чандъров, който се разсърди, затвори портмонето си за Ботев и прибра сина си. Опита се да прати и Меледже в Нефтохимик, но удари на камък, тъй като Ботев пожелаха футболиста да остане.

Така Верея докара доста главоболия на Ботев Пловдив при последната им среща. Ще успеят ли канарчетата да си върнат на фирмения отбор на Трейс за несгодите, които ги сполетяха след онова 1:0? Отговорът ще разберем след няколко часа.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Чисто стратегически, за гражданите в черно и бяло днес е по- добре селтаците да не загубят домакинството си! Верея трябва да загубят точки!

    • Чисто човешки, колко са тия граждани, дето след сума поредни победи (включително над ЦСКА, Левски и Жалтити) ходят по 600 човека на домакинство?

    • Не ме разбирай погрешно, не се заяждам. В крайна сметка и Столипиново е част от града, така че жителите му са си граждани.

Коментарите са затворени