11 футболисти, които могат да се появят днес на терена срещу Верея, освен първа победа от 50 дни за Ботев, ще трябва да мият и срама от представянето си в Стара Загора, когато загубиха с 1:0 от този съперник с изключително слаба игра.

Георги Георгиев, Панов, Терзиев, Крум Стоянов, Стенио, Неделев, Жоао и Иван Стоянов отново ще са титуляри, каквито бяха и на 22 август в Стара Загора. Серкан Юсеин, който тогава се появи като резерва също ще е днес сред стартовите 11. Кутев и Наско Милев са другите двама, които взеха участие в онзи злополучен мач, който коства главата на Николай Костов. Дани Златков и Косоко ще са единствените от титулярите на Ботев Пловдив, които не играха тогава, тъй като все още не бяха станали част от жълто-черния отбор.

Ботев Пловдив днес:

Георгиев

Панов – Терзиев – Златков – К.Стоянов

Стенио – Серкан

Неделев – Косоко – Иван Стоянов

Жоао Пауло

 

Ето го и съставът на Ботев Пловдив от 22 август 2016 г., който загуби с 1:0 от Верея в Стара Загора: 22. Георги Георгиев, 2. Цветомир Панов, 18. Радослав Терзиев, 6. Костадин Стоянов (61′ 10. Серкан Юсеин), 25. Крум Стоянов, 16. Стенио дос Сантос, 7. Фелипе Бризола, 9. Асен Чандъров, 8. Тодор Неделев (73′ 88. Даниел Кутев), 37. Жоао Пауло, 73. Иван Стоянов (68′ 45. Наско Милев)