Представителният отбор на “Марица” отпразнува с банкет в пловдивско заведение първото си място. След края на есенния полусезон в Трета лига “жълто-сините” заслужено заеха лидерската позиция в класирането. Маричани ще зимуват на върха, като изпращат една успешна футболна година, през която неизменно повишаваха своите резултати. Година, в която се навършиха 95 години от създаването на клуба.
На празненството присъстваха футболистите от тима, треньорският щаб и ръководството на отбора. В началото бе почетена паметта на легендата на пловдивския футбол Георги Убинов – Графа, който е бил част от “Марица” в периода  1967-1968 в “А” група, както и загиналите в самолетна катастрофа футболисти на бразилския “Чапекоензе”.

Христо Христов, треньорът Стоян Димитров и Христо Николов
Двамата шефове на клуба Христо Николов и Христо Христов изразиха пред футболистите своето задоволство от представянето на отбора и пожелаха  на играчите здраве и нови бъдещи успехи,  като не скриха амбициите си “Марица” да заеме място на футболната карта, което подхожда на този клуб. Двамата раздадоха на футболистите и извънредна премия за доброто представяне на отбора през есенния полусезон и страхотния му завършек. В последните си осем мача “Марица” записа осем победи, като реализира 32 гола и допусна едва един.
Празненствата продължиха до късно вечерта, а маричани показаха, че могат да се забавляват не само по футболните терени.

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени