Ай, канари! С този любим за бултрасите възглас Фелипе Бризола подкрепи своите съотборници в мача срещу Славия. Бразилецът не игра в него, тъй като се възстановява от контузия.
“Това беше труден момент за мен, но успях да го превъзмогна. Помогна ми моята съпруга и моите съотборници. Сега се надявам аз да им помогна.”
“Бях малко изнервен от гола на Кампаняро от Лудогорец срещу нас. Той бе обаче много красив. Познавам Кампаняро и знам, че е добър човек и добър професионалист.”
“Бързо се адаптирах към действителността тук. Помогнаха ми и моите съотборници Жоао Пауло и Рафаел Соуза. Важно е да има с кого да разговаряш на португалски. Пловдив ми харесва. Знаех, че в България е студено. Но тук ме очарова спокойствието. Пловдив създава чудесни усещания у мен.”
“В България се залага на силовия футбол. При нас в Бразилия не е така. Там всичко е подчинено на футбола. Приличаме си по динамиката. Лудогорец и Ботев залагат на скоростта.”
“Искам да се наложа тук и да спечеля трофей с Ботев. това ще ми донесе много радост. Обичам да ходя на кафе и ресторант. Когато съпругата ми беше тук, обикаляхме и по магазините. Обичам да уча български и вече се справям донякъде”, сподели Бризола, като каза няколко израза на български език.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Талибан,можеш да вземеш трофей,ако има първенство на бежанците само….

  2. Най-смешно е когато циганите от Локо обиждат другите на цигани. Локо Пловдив са световно известни с това, че са отбора на българските цигани.

  3. Тоя е бахти и талибана. Чист БЕЖАНЕЦ, като тия от Харманли.

  4. Бризола, кажи играл ли си футбол на Тренировъчна база ? хахахахаххаах

  5. Тоя хайван все още не е разбрал къде е попаднал. Жълтите тролове са му замъглили погледа, но като разбере в какъв катун е ще си бие камшика и с 300 ще избяга от Куматиу

  6. ЖЪЛТО-ЧЕРНИ МЮСЮЛМАНИ ВСИЧКИТЕ В ТУРЦИЯ…..

Коментарите са затворени