С гол на Дани Кики Локомотив Пловдив победи Черно море в доста нервен мач! Черно-белите вече са в Топ 3 на временното класиране, като изместиха от там именно моряците.

Двубоят започна със здрава битка в центъра на терена, като играчите на Георги Иванов бяха по-активният тим на стадион “Локомотив”. В 18-ата минута дойде и първата сериозна опасност в двубоя. Иван Коконов остана очи в очи с Ел Харуби, но стражът на “смърфовете” излезе победител в сблъсъка между двамата. Секунди след това и Михаил Венков пробва да изненада мароканския вратар на “черно-белите”, но шутът му мина над вратата.

В 38-ата минута Камбуров намери Луке малко пред наказателното поле, испанецът стреля, топката се удари в ръката на бранител на “моряците”, който беше в наказателното поле, но дузпа нямаше. В 43-ата минута Коконов пробва удар от далечна дистанция, но топката излезе в аут. Това бе и последният любопитен момент от сблъсъка за първата част.

Второто полувреме отново стартира с лек превес на гостите от Варна, като в 51-ата минута капитанът на Черно море пробва изстрел, но опитът му бе много слаб, за да затрудни Харуби. Секунди след това Локомотив отвърна с отлична атака, Димо Бакалов проби отляво и центрира, но не успя да намери Камбуров, който очакваше кълбото на първата греда.

В 57-ата минута Мигел Анхел Луке стреля към Коварж, вместо да потърси съотборник, а стражът на гостите улови. Три минути по-късно Георги Илиев опита изстрел от пряк свободен удар, но топката намери бранител на “черни-белите”. В 64-ата минута капитанът на Локомотив (Пловдив) също шутира от фаул, но чешкият вратар демонстрира класа и улови.

При една от малкото опасни атаки към вратата на Черно море, Камбуров получи отличен пас от Умарбаев в 71-ата минута, опита да стреля, но Коварж отново се справи със ситуацията. В 80-ата минута падна и първият гол в срещата. Умарбаев подаде към Дани Кики, който с брилянтен удар матира вратаря на Черно море. Това е негов пети гол от началото на сезона в Първа професионална лига.

23 КОМЕНТАРИ

  1. Стига бе малоумници сте спорили само!Нека Локото да продьлжават в сьщия дух,пьк ние да си гледаме нашия отбор.Стига с тези дрязги между нас.Кои били с 10 човека повече на мач?Ами и двата отбора нямаме хора и това е факт!Стига сме изопачавали 30 000 бяхме на мач ,вие 20 000.Аз вярвам ,че ако се прочистим от БОКЛУЦИТЕ в двата отбора,може да започне едно сътрудничество между пловдивски отбори,което да помага не само на нас,но и на Марица и Спартак!Защо да нямаме отбора в тази аматьорска А група!Какво само шопите ли ,ще ни превъзхождат!

  2. ДОБРО УТРО ПЛОВДИВЧАНИ. СЛЕД ПОРЕДНАТА ПОБЕДА НА ЛЮБИМИЯ НИ ОЪБОР СЕ ОЧЕРТАВА ПРЕКРАСЕН УИКЕНД. САМО ЛОКО И КУР ЗА ЖЪЛТИТЕ ГЛУПАЦИ. НАЗДРАВЕ!!!!

  3. Най тегавия мач за локомотив имаше много напрежение във играчите.
    Малко странен стартов състав.
    Но късмета тоИ път беше с нас .
    Поздрави за мъжкта игра на отбора ,
    АЙЙ МАШИНИИ…
    Сега тъпите полишари вместо да злобеят
    Може да честитят на ваички локомпривци за хубавта игра .
    Така или иначе как е тръгнало щеима само един пловдиски клуб в елита

  4. Жълта мършо, винаги сме били и продължаваме да сме номер едно в Пловдив! Реалната ни посещаемост е двойна на вашата и всичките лъжи и фалшиви статистики на света не могат да променят това! Жалки сте, базата е празна, клуба ви върви към закриване, но във вашите празни глави е само големия комплекс към Локомотив!

  5. Черно море са много крив отбор! След Левски те са най-агресивния отбор.Мачовете си ги взимат с много агресия…много тичане, борба, пресиране на съперника разполагат и с много добри футболисти във всяка линия. Гомньо може да е всякакъв, но я разбира играта! Успява да предаде характера си и на футболистите си…добре ги подрежда на терена и отборът му е тактически грамотен.При нас се иска още много и определено нови футболисти.Задължително десен бек, централен защитник и нападател, щото недай се Боже при една контузия или дори наказание на Крумов, Кирчо или Марто ще се чудим кой, къде да го преквалифицираме.Едо прави чудеса с тоя отбор! Харесва ми, как ги подрежда на терена…няма ги тези свободни пространства по целия терен от безумната дълбока преса на добрия треньор Илианчо, която се елиминираше с два паса от противника и после “ти гониш”.С Левски, ако ги нямаше подаръците на Кирчо и Пламен, какво имаха цял мач? Сега с “моряците” също не им давахме пространства, което им попречи да ни контраатакуват опасно.Определено вече е много по-спокойно на Спортклуб…не треперим от всяка атака на противника, както беше при добрия тренер.Пловдив е черно-бял!

  6. Ти буферите ги остави,публика имат,ми при нас ни публика,ни гомнеж,ни кинти май по добре да на закриват,то и без това на никой няма да липсваме,е само по помаклъка,в Долно воден и на сметището ,писна ми да сме тъпана на групата… Въййй,тия буфери как порят само,а нийй им са подигравахме,че били зад нас,ми чи то вече не моа ги вида в класирането къде са,па да сметна колко точки са ни моа,до толкова ни моа да броя…

  7. Евала на Локото,нека продьлжават в сьщия дух.

  8. АВА МИ КОЙ ДА ИДЕ НА МАЧ КЪТ СИЧКОТО СТРЯМНАЛИЙ СТАНАЙМИ БУФЕРИ А ПЪК НЯМАМЕ ВИНЕТКИ ЗА ГРАДО БА ДА ТЕЙБА.

    • Ей жълтури майкави шейба !!!!!! 1. Делничен ден
      2. Зима е.
      3. Трафика.

      • лятото ви е топло,зимата студено,цигани простииии

  9. От както Едо Хапчето е начело, има невероятно подобрение във физическата форма на отбора! Особено на Камбуров! Еле какво спринтове прави! Браво Едо!

    • А при Белия, Тошко ще научи дуспите, колкото и немския!

  10. Браво, буфери! Май пак ще завършите с разлика пред нас. Темата за това кой е комплексар и кой – не, не ми се разисква. Продължавайте все така. Ако можеше и при нас да има един Едо… Само Ботев!

  11. АВА ПИЧАГИ ТЕЯ ОТ ЛОКОТО ПОЧНАХА МНОГО ДА МА ИЗНЕРВЯТ…….ААААА ТО САМО ПОБЕДИ И ВЕЧЕ ША ВЗЕМА ДА ПОЛУДЕЯ ОТ МЪКА БА ДА СЕЙБА.

  12. Мача как да е,биваше,но ме изкефи пълният за пореден път стадион.А билетите бяха разграбени още до обяд.

    • Какво говориш глупости, ние с Лудогорец бяхме в пъти повече жалко, че ни го мушнаха! Айде със Славия бяхме само 300 човека, но пак ни го мушнаха…

    • Повече бяхме отколкото вие с Лудгорец, селски. Съ славия избрихте ли се 12 човека, ей това е смях

Коментарите са затворени