В един момент ще вземе да се окаже, че Едуард Ераносян и Локо Пловдив твърде дълго са се мъчили един без друг. Има треньори, които могат да работят на определени места с голям успех, какъвто в други клубове не им се получава. Ето, както на Георги Иванов винаги му се случват добри новини в Черно море, на Едо му се нареждат картите в Локо Пд.

 

А в следващия кръг отборът на Ераносян победи тима на Гонзо, то Локо Пловдив ще излезе за трето място. И то с 4 точки повече от отчитания доскоро като хит Дунав Русе. Дали това би означавало, че Локомотив ще поеме хитовата щафета от новака в групата? По-скоро не. Локо Пд си е Локо Пд и може да бъде хит само, ако е на едно от първите две места. А и Ераносян на Лаута не е нещо ново и не трябва да се третира като хит, въпреки че през последните години много претенциозни треньори се опитваха да излъскат Локо Пд без особен успех.

 

Едуард Ераносян си има своя марков подход към нещата, а и е тозе треньори, които или мълчат като риби, или си казват това, което им е на устата. Едо също така умее да бяха от неудобните въпроси, затова няма смисъл да го питаме, какъв климат е заварил в съблекалнята. Макар че изобщо не е трудно човек да се досети, какво е било по времето на Илиан Илиев, който има маниакална непоносимост от присъствие на клубни президенти в съблекалнята по какъвто и да е повод. Ето, сега при Едо няма такива изисквания, собственикът Крушарски влиза при отбора  и дали си говорят за пари , дали си разказват вицове – не знаем, но е видно отдалече, че в Локомотив Пловдив има живец, има настроение и нека не го крием, има и футбол, въпреки че Едо  има на пръв поглед особени, но ефективни разбирания за играта. Помним от предишния му престой на пейката на Лаута, че докато го вземат на сериозно, после докато му разкрият стила на игра, и вече беше късно и в крайна сметка Локо Пловдив стана шампион.

 

Може би и сега имаше нещо такова. След като Ераносян дълго време бе без работа, а след това не му се получи нищо в Лудогорец, може би колегите му са го подценявали. Но след добрият му старт, победата над Ботев, успеха на Герена и трите точки срещи Монтана изглеждат фасулска работа. Следващите тестове ще са показателни – Черно море в Пловдив и особено Лудогорец в Раград ще ни дадат насока, дали пак не се задава нещо по-сериозно от Локо на Ераносян.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Пловдив е само черно-бял!! жълтите айде на село оооо айде на село айде на сеееело.. ТУРЦИ СТЕ, ТУРЦИ СТЕ, ТУРЦИ СТЕ

  2. Сега видя, Желю Станков е автора – стара комунистическа шопска свиня. Тоя си няма никакаква ама никаква идея за нещатата в Локомотив и е много далеч от реалността. Шоп, говедо, псевдожурналист. Андрей, трий тая повърня.

  3. Е бати тъпите журналисти. Тоя дето е писал тая диария се е опитал да пръдне, ама се е насрал.

Коментарите са затворени