Гаф при броенето на мачовете на Тодор Неделев е довело до съобщение с невярна информация в клубния сайт на Ботев, твърди Меридиан Мач, показва сутрешният преглед на печата на PlovdivDerby.com. Вчера официалният сайт на канарчетата анонсира, че днес срещу Славия Тошко ще изиграе своя мач номер 100 с жълто-черната фланелка. Според Тема Спорт обаче Неделев вече има записани 101-а срещи за пловдивчани.

Разминаването между официоза и ММ идва от там, че според клубния сайт Неделев има 4 мача за Купата, а според вестника – те са 6. През сезон 2011/12 той играе срещу Черноморец и Лудогорец. През 2012/13 Неделев взима участие в мача с Славия за Купата, а през 2013/14 играе срещу Нефтохимик. През настоящия сезон Неделев записва още 2 мача – срещу Нефтохимик и Пирин (Гоце Делчев)

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. АНДРЕЙ ПУСКАЙ ТЕМИТЕ НА ,,БОТЕВ,, С ЖЪЛТИ БУКВИ ПОНЕ , ТА ДА СПРАТ ДА НАЛАЗВАТ КОМПЛЕКСИРАНИТЕ НЕ ГРАДСКИ В ТЕМИТЕ НИ . ЗАЩОТО ЯВНО ЦЕНЗУРАТА И РЕГИСТРАЦИЯТА , НЕ МОГАТ ДА СПРАТ КОМПЛЕКСИТЕ ОБИДИТЕ В ФОРУМА . НО КАТО ВИДЯТ ЖЪЛТИЯ ЦВЯТ НА ЧЕРНИЯ ФОН , ЩЕ БЯГАТ ОТ НАШИТЕ ТЕМИ КАТО БЕЖАНЕЦ ОТ ДИНКО…..

  2. Ава га научи немския,жъ га научат и да брои

  3. Но на кой му пука от това колко мача има някакво нереализирано селянче върнато от немската дюнерджийница защото за една година не се научи като му кажат без картофи клиентите какво значи това…

  4. Пак се спука жълтия балон. Нормално. От много бързо надуване се правят грешки и балона бързо се пука. Хелий е това все пак, не е шега работа.

Коментарите са затворени