Президентът на Ботев Пловдив Ангел Палийски изгледа днес голяма част от двубоя срещу Славия на Националния стадион. Бизнесменът обаче си е тръгна преди края на срещата малко след като Славия поведе с 2:1 в резултата. Дали Палийски е имал ангажименти или просто се е ядосал от развоя на срещата, може само да се гадае.

Разгледайте галерия от снимки от днешния мач, дело на колегите от Sportal.bg.

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. Да вземем да се организираме да видим какво става и стига с тия смяни на треньори половината футболисти не трябва въобще да стъпват на стадиона

  2. belia I ko4ev vednaga da se mahat ot tozi otbor I 6kola po prosti hora ne sam vijdal po 6kolite selski tarikati

  3. Имаме много звена,който не играят както трябва,но вина за голяма част от головете има и този вратап.Вкарват му такива елементарни голове ,че не може да бъде повече.В много от тях е просто наблюдател.Имам чувството , че са му обещали да бъде винаги титуляр.Има от6време на време проблясаци,но толкова.Продължаваме да играем без защита.Чакаме да мине времето и да се запътим с бързи крачки към втора група.Имам чувството, че това е някакъв сценарий скроен от ръководството и Чандлъров,който умишлено освободи защитниците ни и взеха играч ,който в момента е с три операции.Последната в Бразилия.Продължаваме да го чакаме да се завърне,чакаме го като месия.Всичко,което ни се случва все едно по сценарий-пълна разруха на Ботев.

  4. Комисионера Палийски отново преигра ,като стар артист.Хапчетата които взема ще докарат Ботев до изпадане.Господина обича да обещава светло бъдеще.Дори шайката му приближени не му вярват вече. Шофьора го плуе на всякъде.Другата част от бригадата за промиване на мозъцш го величаят.П,овдив нюз тайно лъже 1,5 г ,че ще се строи стадион.Имато на нашия клуб е символ на свобода ,мъжество и достойство. Кликата на президента ще отговаря прад всички истински “неплатени” ботевисти..Докога ще търпи лъжите им.

  5. Пьлна трагедия,неадекватно управление.Тези,които хвьрляха ,плюха и тн ,ще им се ебе мамата следващият пьт.Ще ви затрием така,както на рьководството не му пука!Ще ви наврем по една димка в гьза и под кордом ,ще си ходите на село курви.Селяни не ни трябват.Ако искате си ебете майките ,бащите,мен не ме ебе.Вьн от Ботев ,вьн от Пловдив.Мрьсни продажници!

  6. Това е полужението !Когато феновете не подкрепят отбора той пропада.Вместо да се хвърлят запалки по противниковите играчи вземте да напълните клетката.Искаме стадион, а отиваме 20-25 човека на гостуване, каква подкрепа искате, какъв бюджет.Ама таке нека да има псувни , и да се хвърлят предмети по терена и после да ревем по форумите защо са ни наказали или па кога ще ни направят стадиона.Дори да се направи този стадион то ще се пълни само за мачовете с Локото,Цска и Левски през другото време ще пустее така както пустее сега Коматево , колкото и бално да звучи единствено при Василев бяхме по големи от Докото , а сега ще си останем с онея 20 фена дет подкрепиха отбора в София !

  7. такова бездушие няма в нито един друг отбор,какво да гледа.Аз се чудя как още му се занимава-нито отбор,нито публика-само претенции без никакво покритие!

Коментарите са затворени