Ботев Пловдив се срина сериозно в класирането и вече е на десето място. Зад канарчетата са само отборите на Локо Го, Нефтохимик, Монтана и Славия, които днес се наложиха именно над жълто-черните с 3:2.

В края на миналия месец пловдивчани бях близо топ 4, но след серия от 4 поредни загуби загубиха завоюваните под ръководството на Николай Киров позиции.

11 КОМЕНТАРИ

  1. щото стe калтаци и стe оставили калтаци да ви eбават.що нe си взeхтe читав трeньор досeга,а…и ст.гeнов e.вeлeв ако щeтe и илиян бяха свободни и са доказани спeциалисти,ама нe за бултраситe и по-точно на платeнитe мишоци срeд вас няма угодия.важно e само да има процeнт от процeнта за нeкадърни футбалeри и други далавeри.по-злe стe в пъти и от врeмeто при христолов…прeдадeни от вътрe от шeпа нeщастници,а нe можe да стоплитe как сe гаврят с нормалнитe от вас.

  2. Четвърто нападение по отбелязани голове и последни по брой пропуснати голове.

  3. кЪнарие,до топ три на дънните риби има още съвсем малко.Спасение няма,надеждата умира след всеки кръг!Добре че идват коледните празници,за да ви обещаят поредните лъжи и да стоплят малко изстраданите ви душици.Догодина дерби дано да има ,уви надали!?

  4. Любимият отбор на пловдивчани в най-добра форма в последните пет мача….
    Любимият отбор на потните селски турци от околията в най-лоша…..
    КРАСОТА!

  5. Отборът на Пловдив 4-ти.Гордостта на Пловдив!!!

  6. Поне циганската част от Пловдив се качва в класирането.

Коментарите са затворени